Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Victoria Koblenko (41) showt haar perfecte (en minder perfecte) bikinilijf

De actrice vermaakt zich zo te zien prima op Zanzibar.

Victoria Koblenko

Victoria heeft in december 41 kaarsjes uitgeblazen, maar dat de Nederlandse actrice van Oekraïense komaf nog heerlijk in haar vel zit, showt ze regelmatig op Instagram.

Heet

Haar laatste Insta-plaatje is wat dat betreft geen uitzondering. Daarop dartelt Koblenko namelijk vrolijk in bikini op een strandje in Zanzibar, Tanzania. Blauwe lucht, helder water en een lichaam waar menig twintiger of dertiger nog jaloers op zou worden.

Overigens ziet de oplettende gluurder dat je nóg een foto kunt bekijken als je naar rechts klikt. Op die plaat onthult Victoria hoe ze eruitziet als ze de boel lekker laat zwabberen. Geen perfecte pose, zeewier in de bikinibroek. Dat werk.

Eerlijk: vanuit esthetisch oogpunt prefereren wij toch wel de eerste kiek, al is er natuurlijk niks mis met het tonen van de rauwe werkelijkheid naast die perfecte zwoele strandfoto. Beetje zelfspot siert de mens, zullen we maar zeggen.

Meer Victoria

En omdat je er toch bent, hier nog wat plaatjes van Victoria in topvorm. Gewoon, omdat het kan.

Beauty and brains

De meesten zullen Victoria overigens kennen als actrice en presentatrice. Of als de vrouw van ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko. Maar dat de Oekraïense meer is dan een paar mooie plaatjes, moge duidelijk zijn. Na het afronden van haar gymnasiumopleiding kreeg ze namelijk een rol in GTST, maar volgde daarnaast nog vrolijk twee studies aan de Universiteit in Leiden: Politicologie en Ruslandkunde.

Entertainment
  • Intstagram
  • www.brunopress.nl