Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Volger vraagt Victoria Koblenko om 'd*ckrating': 'Is dit een businessmodel dat me ontgaan is?'

Koblenko overweegt de tampeloerus van volger David te beoordelen om geld op te halen voor een goed doel.

Victoria Koblenko

Dat vrouwen vaak ongevraagd dickpics krijgen is bekend. Sommige mannen kicken er blijkbaar op om een kiekje van hun snikkel in de inbox van een dame te droppen, in de hoop indruk te maken. Andere mogelijke motieven zijn het shockeren van de ontvangster of een fotootje terugkrijgen. Al zal dat laatste weinig gebeuren, zo stellen wij ons voor.

Victoria Koblenko krijgt, zoals ongetwijfeld meer vrouwelijke BN'ers, ook weleens een slurf opgestuurd. Dat gebeurde in de zomer van 2023 nog, waarna de presentatrice de foto geblurd op Instagram slingerde. Ook vertelde ze de dickpic-maker vriendelijk dat ze al was voorzien van een exemplaar, namelijk die van haar echtgenoot en oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko.

Dickrating

Maar die dickpic was mogelijk niet de laatste die ze onder ogen krijgt, want Koblenko heeft een verzoekje gekregen van een Instagram-volger.

"Laatst kreeg ik een dm van ene David met de vraag hoeveel ik zou vragen voor een dickrating. Ik moest paar keer lezen. Is dit een businessmodel dat me ontgaan is?" vraagt Koblenko zich af in een post op het sociale media-platform.

"In het verleden heb ik ze tegen wil en dank moeten beoordelen omdat ze zonder pardon in m’n dm werden geduwd. Ik deel nooit dit soort dingen in m’n feed, maar jullie brachten me op het idee om er geld mee op te halen voor een goed doel. Èn stiekem is er natuurlijk een illusie dit soort mannen af te leren dit soort verzoeken te sturen, maar dat is een illusie, ik weet het. Wie doet er mee met de beoordeling?"

In de video bij de tekst geeft de BN'er toe dat ze niet wist wat een dickrating is. "Al heb ik wel een klein vermoeden. Of een groot vermoeden, dat weet ik nog niet."

Deze David wil hoogstwaarschijnlijk dat Koblenko zijn jongeheer beoordeelt. Op grootte, dikte, vorm en ga zo maar door. "Dat schijnt op OnlyFans een ding te zijn", aldus Victoria.

Ka-ching!

Hoe dan ook gaat het deze David knaken kosten. Hoeveel precies? Koblenko legde de kwestie voor aan haar volgers, omdat ze er zelf nog geen ervaring mee heeft. In een video bij het Instagram-bericht deelt de mediavrouw de suggesties van haar fans.

"4,2 miljoen euro, plus een therapiesessie", stelt iemand voor.

"69 euro, per centimeter", aldus een ander.

"Maar mijn favoriet is dat we hem publiekelijk gaan raten", zegt Koblenko. "Want dat is natuurlijk wat deze David kennelijk wil. Dat het zoveel mogelijk aandacht krijgt. Het (goede) doel heb ik al gekozen. Laat me weten. Are you with me?"

Of Victoria Koblenko hier inderdaad een businessmodel van gaat maken, is twijfelachtig. Mannen als David zullen vast niet staan te juichen bij het idee van een publiekelijke dickrating op Instagram door Victoria en haar 200.000+ volgers...

Entertainment
  • Instagram Victoria Koblenko
  • NL Beeld / Patrick van Emst