Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis met ambulance afgevoerd naar ziekenhuis: 'Dit is een wake-up call'

De Massa is Kassa-ster voelt zich nog steeds niet goed en ziet het incident als een serieuze waarschuwing.

Peter Gillis

Gillis werd volgens het Eindhovens Dagblad (ED) gistermiddag onwel tijdens de opnames van zijn reality show Massa is Kassa. Zijn zoon Mark en het camerateam van het programma waren op dat moment bij hem. De multimiljonair werd niet lang erna met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, maar daar heeft Peter zelf weinig meer van meegekregen, zo meldt het ED.

Lage hartslag

Eenmaal in het ziekenhuis in Helmond aangekomen, bleek Gillis nog maar een hartslag van 30 te hebben - tussen de 60 en 100 in ruststand is normaal voor een volwassene.

Peter tegen het ED: "Ze dachten aan een hersenbloeding, TIA of beroerte, maar de hersenscan was goed. Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed."

Voor de Massa is Kassa-ster voelt het incident als een wake up call, zegt hij zelf. "Ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen." Om radicaal af te vallen, roept hij dan ook direct de hulp in van zijn vaste dieetcoach Dick. "Ik sta weer met beide benen op de grond", aldus de Brabander. "Over enkele maanden herken je me niet meer terug".

Maagverkleining

Niet lang geleden dacht Gillis er nog aan om een maagverkleining te ondergaan, maar besloot hier toch vanaf te zien "omdat je niet in een gezond lichaam moet snijden", zo stelde de forse multimiljonair in een aflevering van zijn programma. In plaats daarvan gaf hij aan het op eigen kracht te willen doen; minder worstenbroodjes - Peter is er gek op - en wat vaker de benenwagen pakken in plaats van op de golfkar plaatsnemen voor een rondje vakantiepark.

Die voornemens zullen nu wellicht wat hoger op zijn prioriteitenlijst staan. Wij wensen de beste man in ieder geval beterschap en veel succes met zijn strijd tegen de kilootjes.

Entertainment
  • ED, Shownieuws
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl