Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis wil toch geen maagverkleining: 'Je moet niet snijden in een gezond lichaam'

Baas in eigen buik.

Peter Gillis

Wie Massa is Kassa een beetje volgt, ziet Peter regelmatig een bezoekje brengen aan de diëtist. De vakantieparkenmagnaat houdt nou eenmaal van lekker eten en hoe ouder hij wordt, hoe meer Peter er rondloopt, zullen we maar stellen. Een beetje bewust omgaan met wat hij erin gooit kan dus geen kwaad.

Gillis kreeg een tijdje geleden zelfs een waarschuwing van zijn voedingscoach, waarna hij overwoog om een maagverkleining te ondergaan. In een kleinere maag passen immers minder worstenbroodjes. En minder worstenbroodjes betekent minder Peter. Een ideale oplossing, zou je zeggen.

'Niet snijden in een gezond lichaam'

Maar op dat idee komt de campingbaas nu terug, zo werd duidelijk in de nieuwste aflevering van zijn real life-soap. Hij geeft daarin aan meer te gaan bewegen en brengt dat voornemen direct in de praktijk wanneer hij een boswandelingetje maakt.

Tijdens het kuieren tussen de bomen laat Peter nog eens zijn licht schijnen een eventuele maagverkleining. Zijn conclusie: hij ziet ervan af "omdat je niet in een gezond lichaam moet snijden". Net nadat hij zijn punt heeft gemaakt, roggelt Gillis wat narigheid op tijdens een flinke hoestbui, wat zijn argument nog vermakelijker maakt dan 'ie al was.

Hoe dan ook, de gezellige Brabantse miljonair gaat het volledig op eigen kracht doen. Minder worstenbroodjes - Peter is er gek op - en meer augurken, een andere favoriete snack van de levensgenieter. En misschien voor een rondje vakantiepark wat vaker de benenwagen pakken in plaats van de golfkar. Daar kan geen operatie tegenop.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Massa is Kassa
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl