Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britse vlogger heeft nieuwe (bizarre) operatie gepland om zich meer Koreaans te voelen

Vlogger, Youtuber en influencer Oli London raakte al eerder in opspraak nadat hij zijn ogen liet vernauwen. "Ik weet dat mensen mij niet snappen, maar ik identificeer me als Koreaan en zo zie ik er nu ook uit", aldus London na zijn operatie in juni van 2021. Inmiddels is duidelijk dat hij nog een ingreep op de planning heeft.

Koreaan

In een filmpje dat de influencer in juni 2021 online zette, zei London al jaren te worstelen met kwesties rondom gender en identiteit. Voor het eerst liet hij dan ook weten zich noch man noch vrouw te voelen. Eerder iets ertussenin. De Youtuber somde daarbij voor het gemak maar even de nieuwe gewenste aanspreekvormen op: they/them/Korean/Jimin.

'Uit de kast' als Koreaan

'They' en 'them' worden wel vaker gebruikt door mensen die zeggen zich als non-binair te identificeren. Het wordt pas echt spannend bij 'Korean' en 'Jimin'. Want ja, het is heus: Oli gaat naar eigen zeggen voortaan door het leven als Koreaan. En voor degenen die niet weten waar die Jimin voor staat: Park Jimin is een lid van de retepopulaire K-pop band BTS. De oud-Brit voelt zich dus niet enkel Koreaans, maar tevens een specifieke Koreaanse popzanger. Volgt u het nog?

"Ik weet dat mensen mij niet snappen, maar ik identificeer me als Koreaan en zo zie ik er nu ook uit", zei Oli Jimin, die in de video nog beurs oogt van zijn oogoperatie. "Pride Month leek me het juiste moment hiervoor. Mensen die op een andere manier uit de kast kwamen hebben mij de moed gegeven dit zelf ook te doen."

Stapje verder

Maar zijn zogenaamde 'raciale transitie' is nog niet voltooid, zo meldt de versbakken Aziaat tegen het Amerikaanse Newsweek. Naast een face en neck lift, overweegt Oli namelijk serieus om zijn geslachtsdeel in te laten korten.

"Ik hoop niet dat mensen zich hierdoor beledigd voelen, maar in Korea is de gemiddelde penislengte zo'n 3.5 inch (8,89 cm, red.) en mensen maken me vaak genoeg belachelijk", verklaart de vlogger tegen Newsweek. "Ze zeggen: 'Oh, je kan niet Koreaans zijn. Je bent niet 100% Koreaans.' En ik wil gewoon 100% Koreaans zijn."

'Forse handen'

De operatie gaat hij waarschijnlijk in Thailand laten doen en zal hem naar eigen zeggen tussen de 6.000 en 8.000 dollar kosten. "Daar zijn ze gespecialiseerd in zulke dingen", legt Oli uit. "In Thailand doen ze veel seksoperaties en zo."

Natuurlijk heeft de vlogger zelf ook wel door dat er vreemd naar hem wordt gekeken. En dat is nog zacht uitgedrukt ook. "Maar ik wil gewoon 100% Koreaan zijn."

Is de transitie na zijn geplande apparaatverkleining helemaal af? Waarschijnlijk niet, want Oli vindt onder andere zijn handen nog te groot. "Het ding is: wanneer ik onder het mes ga, ben ik twee maanden gelukkig. Daarna wil ik meer."

Bizar
  • Newsweek
  • Videostill ©YouTube @Oli London