Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Leontine Borsato is al anderhalf jaar op de hoogte van vermeend misbruik’

Leontine houdt zich al een tijdje stil over de zaak tegen Marco. Daar heeft ze volgens Yvonne Coldeweijer zo haar redenen voor.

‘Leontine Borsato is al anderhalf jaar op de hoogte van vermeend misbruik’

Sinds Marco Borsato beschuldigd werd van seksueel misbruik, heeft Leontine Borsato haar lippen stijf op elkaar gehouden. Ze doet geen interviews, zet niets op social media en liet via haar manager alleen horen dat ze ‘erg aangeslagen’ was toen het nieuws bekend werd gemaakt.

Het lijkt erop dat de actrice niet op de hoogte was van het misbruik, maar is dat echt het geval? Showbizz-spion Yvonne Coldeweijer denkt te weten dat de vork eigenlijk anders in de steel zit. “Leo is zo zielig, toch? We vinden toch allemaal Leo heel erg zielig? Waarom heeft Leo ineens een mediapauze? Hoe zou dat nou toch komen?”, vertelt Coldeweijer in haar nieuwste video.

Bang voor de vraag

“Ik zal je even vertellen waar Leo heel bang voor is. Er is één vraag die zij niet wil dat wij gaan stellen, namelijk: wist je hiervan? En ik weet het antwoord op deze vraag.” Dat antwoord is volgens Yvonne een duidelijk ‘ja’.

Nadat de scheiding tussen Marco en Leontine bekend werd gemaakt, zou ze bezoek gehad hebben van de moeder van het vermeende slachtoffer. “Op dat moment heeft de moeder van het slachtoffer contact gezocht met Leontine en verteld over de situatie en over het misbruik wat had plaatsgevonden”, vertelt Yvonne. Die confrontatie zou zo'n anderhalf jaar geleden plaats hebben gevonden. “Leontine heeft hier kort op gereageerd en vervolgens nooit meer iets van zichzelf laten weten, ook niet aan het slachtoffer.”

Meer slachtoffers

Naast het slachtoffer dat in de video van Yvonne wordt genoemd, hebben nog twee andere mensen melding gemaakt omtrent misbruik van Borsato. Dat maakte Mick van Wely vorige week bekend bij praatprogramma Beau. Het zou gaan om ‘twee partijen die spreken namens de vermeende slachtoffers’. Van Wely: “We zullen met hen gaan praten. Ik ben benieuwd naar hun verhaal.” Of Leontine ook van die zaken op de hoogte was, is voorlopig onbekend.

Nieuws
  • BrunoPress