Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zoon Peter Gillis bruut overvallen: ‘Gaat niet goed met hem’

Mark Gillis, de zoon van Massa is Kassa-ster Peter Gillis, is afgelopen weekend hardhandig overvallen in zijn huis op één van de vakantieparken van zijn vader. Volgens Peter is Mark er op dit moment slecht aan toe.

Zoon Peter Gillis bruut overvallen: ‘Gaat niet goed met hem’

Mark Gillis is in de nacht van zaterdag op zondag door drie mannen mishandeld en overvallen bij zijn chalet in het Brabantse Ommel. Toen hij zijn huis binnenging, stapte het drietal op hem af, waarna ze hem sloegen en schopten. Vervolgens gingen de mannen de woning van Mark binnen, waar ze hem enige tijd vasthielden. Uiteindelijk vertrokken ze met een onbekende buit.

Zwaargehavend

Na de overval werd Gillis direct door ambulancepersoneel behandeld, waarna hij voor controle naar het ziekenhuis moest. Later werd hij thuis door vrienden opgevangen. "Het gaat niet goed met Mark”, vertelde vader Peter in een kort bericht Aan Shownieuws. Vanwege het lopende onderzoek kan hij verder nog weinig vertellen. Op social media gaat een foto rond waarop Mark er zwaargehavend uitziet.

Onderzoek

De politie kan nog weinig kwijt over de zoektocht naar de daders. Het chalet van Mark Gillis is voorzien van beveiligingscamera’s. De beelden daarvan zijn mogelijk bruikbaar bij het opsporen van de mannen. Verder zijn er technische sporen veiliggesteld en werden verschillende buurtbewoners verhoord.

Nieuws
  • Shownieuws, AD
  • BrunoPress