Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Squid Game-feestje loopt volledig uit de hand: 8 doden na schietpartij'

Squid Game is nog altijd razendpopulair. Zo ook in Panama-stad, waar een fuifje werd gehouden dat geheel in het teken stond van de Koreaanse Netflix-serie. Het feest eindigde echter in een compleet drama.

Squid Game

De Koreaanse productie Squid Game is een waar kijkcijferkanon en bovendien in korte tijd uitgegroeid tot de meest succesvolle Netflix-serie ooit. Waarom? Prima acteerwerk, hoge productiewaarde en een behoorlijk bizarre setting. Mensen die tot de dood tegen elkaar strijden tijdens een potje Annemaria koekoek, bijvoorbeeld. Best vermakelijk.

Drama

Ook in Panama-stad kon een aantal mensen de serie wel waarderen. Z├│ erg zelfs, dat ze een feestje compleet in Squid Game-stijl organiseerden. Plek van de fuif: een bowlingbaan.

Echter liep het partijtje volledig uit de hand toen mensen begonnen te schieten. Volgens TN News ging het om twee bendes die het vuur op elkaar openden.

Naar verluidt is de man die begon met schieten ter plekke overleden, vier andere mensen zijn in het ziekenhuis aan hun verwondingen bezweken. Op een vuilnisbelt niet ver van de plek des onheils zijn later nog eens drie lichamen aangetroffen. Zeven mensen raakten gewond.

Volgens de laatste berichten zijn er in ieder geval twee personen gearresteerd.

Bizar
  • Shownieuws
  • Album RM/Brunopress.nl