Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eén dag cel en taakstraf voor 25-jarige modellen die minderjarige pizzabezorger aanrandden

Tegen de vrouwen was drie maanden cel geëist voor het aanranden van een minderjarige jongen die pizza aan de deur kwam brengen. "Dit is de ultieme droom van een pizzabezorger."

Pizzabezorger

Een van de vrouwen is door de rechtbank in Alkmaar veroordeeld tot een celstraf van 1 dag en 120 uur taakstraf voor het aanranden van de 17-jarige pizzakoerier. Ook moet ze hem 750 euro betalen.

De rechtbank is van mening dat de andere 25-jarige vrouw de bezorger niet heeft aangeraakt. Zij is veroordeeld tot 1 dag cel en 60 uur taakstraf.

De uiteindelijke straffen vielen een stuk lager uit dan de geëiste drie maanden, met name omdat de rechtbank het niet bewezen acht dat de twee schaarsgeklede dames van te voren van plan waren de pizzabezorger aan te randen. Ook speelt mee dat de vrouwen nooit eerder zijn veroordeeld en de kans op herhaling klein wordt geacht.

Wat is er gebeurd?

Toen de 17-jarige pizzabezorger enige tijd terug bij de dames - twee 25-jarige modellen die onder andere in de FHM hebben gestaan - aanbelde, zou een van hen enkel gehuld in een string en een badjas zonder beha de deur hebben geopend, aldus de slachtofferverklaring. Daarna zou een van de vrouwen hebben gezegd dat het "de ultieme droom van een pizzabezorger" was, terwijl de andere naar z'n kruis greep.

De pizzabezorger dacht dat hij op een pornoset beland was, zo verklaarde hij. Volgens hem hadden twee mannen en een vrouw seks in de woning waar hij de Italiaanse deegschijven bezorgde. Ook werd hij gefilmd toen hij binnenkwam en zouden de andere aanwezigen drank en lachgas hebben gebruikt.

Tegen de politie heeft de jongen verklaard dat hij in paniek raakte tijdens het hele incident, mede omdat hij een misbruikverleden heeft.

'Dacht dat 'ie het leuk vond'

Tijdens de zitting eerder deze maand barstte een van de vrouwen in huilen uit, schrijft De Telegraaf: "Ik heb er niet over nagedacht. Dit had niet mogen gebeuren."

Toch leek ze deels de schuld ook bij het slachtoffer te leggen. De jongeman kwam, zo verklaarde hij zelf ook, binnen omdat hij werd uitgenodigd. Een van de verdachte vrouwen: "Het was niet gebeurd als hij de woning niet was ingekomen." Ook zei ze dat ze dacht dat hij het wel leuk vond.

Nieuws
  • Telegraaf
  • Unsplash