Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Is André alweer terug bij Monique?

Het is toch wat met die André Hazes. Als je even met je ogen knippert is hij alweer van vriendin gewisseld. Volgens de laatste geruchten is het ondertussen uit met zijn influencer-vriendin Sarah van Soelen en zou André zelfs teruggekropen zijn naar ex-vriendin Monique Westenberg.

Is André alweer terug bij Monique?

Het lijkt erop dat het over is tussen André en zijn Sarah. De tortelduifjes hebben al in geen eeuwen meer bewijs van hun relatie online gezet, terwijl we daar voorheen dood mee werden gegooid. In tegendeel: op de laatste foto’s van Sarah is er zelfs geen sprake meer van romantische tekstjes en het André-kettinkje dat ze tot een tijd geleden altijd om haar nek had. Ook zijn de initialen van André van haar o-zo-belangrijke influencer-instagram verdwenen. Dan weet je dat het serieus is.

Monique

Ondertussen zit ex-vriendin Monique allemaal lekkere cryptische berichten online te gooien over haar oude vlam. De laatste keer dat de moeder van Andrés kind dat soort stunts uithaalde, was toen ze haar mannetje weer terugnam nadat hij naar Bridget Maasland was overgevlogen. Bovendien was in de Story laatst nog te lezen dat Hazes - die na een retourtje Spanje weer terug is op de basis - constant bij Monique over de vloer is om zijn zoontje te zien.

Om een lang verhaal kort te maken: ze zullen wel weer bij elkaar zijn. Wie weet gaat-ie straks nog wel een keer op één knie. Ach, zolang-ie maar gelukkig is.

Entertainment
  • BrunoPress