doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Deze adventsbox is de ideale box voor mannen

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor mannen? Hoewel de gemiddelde man wel blij is met een paar sportsokken, een abonnement op de Panorama (tip) of een doos vol speciaalbier is het ook wel eens leuk om wat meer uit te pakken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8e52f2dcac img{#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8e52f2dcac img{#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8e52f2dcac img{#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8e52f2dcac img{#fig-61a8e52f2dcac img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Deze adventsbox is de ideale box voor mannen

Dat uitpakken komt wel goed met deze mysterieuze adventsbox voor mannen: The Alpha Men Adventsbox, een pakket met meerdere cadeaus. Wij mochten alvast een kijkje nemen in zo’n box en geven je in dit artikel een tipje van de sluier over wat The Alpha Men Adventsbox precies is.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ehh… wat is een adventsbox precies?

Misschien vraag je je af wat een adventsbox überhaupt is. Een adventsbox wordt tijdens het zogeheten advent gebruikt. Advent begint altijd aan het begin van december en is de voorbereiding op Kerstmis. Hoewel er achter advent een gelovige betekenis zit, vieren veel niet gelovige mensen deze periode met een adventskalender met chocolaatjes of cadeaus. Iedere dag tot Kerstmis mag je een vakje openen of een cadeautje openmaken.

Je raadt het misschien al wel: een adventsbox is een box vol diverse soorten cadeaus op het gebied van lifestyle, wonen, verzorging en meer. Het lijkt dus op een adventskalender, maar dan net even anders. Het principe is wel hetzelfde: er is voor iedere dag vanaf de eerste zondag in december een cadeautje aanwezig. Tot en met 24 december mag je dagelijks een pakketje uitpakken, net zoals je bij een adventskalender iedere dag een vakje mag openen. The Alpha Men Adventsbox is dus net even anders dan zo’n kalender, omdat het een box betreft. De box zit vol verrassingen voor de échte man.

The Alpha Men Adventsbox voor hem

Wanneer je op zoek bent naar een tof cadeau vóór de feestdagen of wanneer je je partner, familielid, vriend of collega wilt verrassen, is The Alpha Men Adventsbox zeker een aanrader. Hoewel we natuurlijk niet gaan verklappen wat er precies in zit, is het goed om te weten dat de box bestaat uit diverse verzorgingsproducten voor mannen. Zo kun je op een van de dagen een bijzondere biershampoo openen en zit er een heerlijke aftershave en deodorant in. Alle merken en producten zijn uniek met een stoer randje. Je scoort hier echt alleen de lekkerste en meest begeerlijke producten voor mannen.

Even wat praktische zaken over The Alpha Men Adventsbox: in de box zitten 24 cadeaus die je op een bepaalde volgorde uit kunt pakken. Laat je verrassen door de diverse soorten verzorgingsproducten waarvan je van sommigen niet eens wist dat het bestond. In The Alpha Men Adventsbox zitten producten met een totale waarde van €153. Door slim in te kopen in bulk kunnen de makers van de box het geheel aanbieden voor € 49 per stuk. Kortom: je bespaart flink op veel producten maar onthoud wel dat je natuurlijk nog niet weet wat je koopt. Dat is natuurlijk ook tegelijkertijd wel het leukste onderdeel van een adventskalender of adventsbox.

Waarom je kunt kiezen voor een adventsbox als cadeau

Er is een aantal redenen waarom je zou kunnen kiezen voor zo’n adventsbox als cadeau. De grootste reden is omdat je op deze manier een uniek cadeau kunt geven, wat helemaal handig is wanneer je geen idee hebt wat je moet kopen voor je vriend, vader of buurman. De meeste mannen vinden een willekeurig cadeau al gauw prima, maar het is wel zo leuk om iemand een keer écht te verrassen. Met een adventsbox kan dat in ieder geval heel goed. Andere redenen voor het kopen van een adventsbox kunnen zijn:

  • Een adventsbox is eigenlijk niet één cadeau, maar 24 cadeaus. Je verrast iemand met een één groot cadeau vol cadeautjes, wat een feest!
  • Je bespaart flink wat geld op één box, omdat je dus eigenlijk meerdere cadeaus tegelijk aanschaft.
  • In een adventsbox zit altijd wel iets wat de ontvanger leuk vindt. Op die manier speel je dus op safe.
  • Weet je niet zeker of de inhoud van een bestaande box een match is? Ook leuk: je kunt zelf een adventsbox maken met cadeaus waarvan je zeker weet dat de ontvanger het leuk vindt. Hier moet je wel wat creatiever voor zijn, want 24 cadeaus zijn er nogal wat.

The Alpha Men Adventsbox kopen

Nieuwsgierig geworden naar The Alpha Men Adventsbox? Dat snappen we helemaal. Je koopt de box nu al online voor maar €49. Verras jouw man, broer, vader of vriend met The Alpha Men Adventsbox en je zit sowieso goed met je cadeaus dit jaar.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws