Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Trump wil boksen met Biden: ‘Hij gaat binnen een paar seconden neer’

Donald Trump heeft de race voor het presidentschap van Biden misschien verloren, maar in de boksring denkt hij makkelijk van zijn rivaal te kunnen winnen.

Trump wil boksen met Biden: ‘Hij gaat binnen een paar seconden neer’

Trump mag dan president af zijn, hij is de spotlights nog lang niet uit. Dit weekend laat Donald de lichten van Hard Rock Hotel & Casino in Hollywood op zich schijnen, waar hij commentaar gaat leveren bij een bokswedstrijd tussen Evander Holyfield en Vitor Belfort. De hype voor dat spektakel wordt al een tijd lang opgebouwd, en na een telefonisch interview dat de voormalig president gisteren gaf, werd de aandacht alleen maar groter.

De reden daardoor? Het antwoord dat Trump gaf op de vraag of hij zelf ooit de ring in zou stappen. “In ieder geval niet met een professionele vechter, dat is me te gevaarlijk”, stelde de miljardair. “Ik denk persoonlijk dat Joe Biden mijn gemakkelijkste tegenstander zou zijn. Hij zou binnen enkele seconden naar de grond gaan.”

Kijk, dat is pas een echte titanenstrijd, en misschien ook wel een manier om voor eens en voor altijd te beslissen wie het nou echt verdient om zichzelf President of the United States te noemen: gewoon knokken tot één van de twee met z’n snufferd op het canvas klapt. Trump vs. Biden pay per view? Doe ons maar een paar tickets.

Bizar
  • Pro Shots