Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tissue met Messi's tranen en snot te koop voor $1 miljoen: 'Met dna zodat je hem kunt klonen'

Dat PSG Messi een astronomisch bedrag betaald om een potje te ballen in Parijs is één ding. Voor 1 miljoen dollar een tissue kopen die door de kleine Argentijn bij zijn afscheid in Barcelona werd volgesnotterd iets heel anders. Maar ook dat kan. Het zakdoekje wordt aangeboden op een veilingsite.

Messi

Messi: kind van Barcelona. Maar zoals wel meer kinderen doen, vloog hij het nest uit. In zijn geval in rap tempo richting het grote geld in Parijs. Echter niet voordat hij een emotionele afscheidsspeech hield voor een volle perskamer in Barcelona. Het afscheid nemen deed hem pijn in z'n hartje, vandaar dat er wat tranen uit z'n ogen rolden. En snot uit z'n neus. Ja, het kwam werkelijk uit alle gaten sijpelen bij Leo.

Het duurde dan ook niet lang voordat zijn partner Antonella Roccuzzo kwam aangebeend met een zakdoekje. Kon die jongen zich een beetje fatsoeneren, voordat hij een vervolg gaf aan z'n emotionele betoog. De beelden van een gebroken Messi gingen de wereld over.

Moet wel gezegd worden: zo hard als Messi brulde, zo breed was zijn glimlach toen hij zich niet veel later aan het Parijse publiek presenteerde. Met zijn nog natte handtekening onder het netto jaarsalaris van 41 miljoen euro. Jantje lacht, Jantje huilt, zullen we maar stellen.

Maar goed, terug naar dat tl-verlichte zaaltje in Barcelona. Eenmaal uitgesproken en opgedroogd, verliet Messi na zijn publieke afscheid de zaal. En op dat moment, zag iemand z'n kans schoon. Een nog onbekende man die vooraan zou hebben gezeten tijdens de persconferentie, snelde richting microfoon en griste het volgesnotterde stuk papier mee.

Prijzig doekje

Een stuk geschiedenis dat hij inmiddels via de veilingsite Meikeduo aanbiedt voor een luttele 1 miljoen dollar. Ka-ching! Leuk voor boven de haard. Of, zoals de aanbieder het zakdoekje aanprijst: 'om in de toekomst een even goede voetballer zoals hem te kunnen klonen'. Doelend op het Argentijnse super-dna dat Messi in de tissue zou hebben geblazen.

Misschien ook voor jou:
Man verduistert 13 miljoen en geeft 12 miljoen uit op 18+ webcamsite
Bizar
  • Veronica Inside, Telegraaf
  • Pro Shots/Action Images