Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Slachtoffer ‘vergisontvoering’ gevonden in Delft

De 56-jarige man uit Hoofddorp die op dinsdagnacht werd ontvoerd, is weer terecht. De man werd midden in de nacht door de ontvoerders uit een auto gezet.

Slachtoffer ‘vergisontvoering’ gevonden in Delft

Het heeft even geduurd voordat het slachtoffer van de Hoofddorpse ‘vergisontvoering’ gevonden werd, maar hij is terecht. Woensdag, kort na middernacht, werd hij door zijn ontvoerders op straat gedumpt in Delft. De man belde daarna aan bij een willekeurige portiekdeur met de vraag of iemand ‘alsjeblieft zo snel mogelijk 112 wil bellen’. De Hoofddorper, die door zijn ontvoerders mishandeld was, werd daarna naar het ziekenhuis gebracht en herenigd met zijn familie.

Het vermoeden gaat dat de druk van de grote media-aandacht bijgedragen heeft aan de vrijlating van de man.

‘Vergisontvoering’

De politie gaat nog steeds uit van een mogelijke ‘vergisontvoering’. “Uit het onderzoek van het TGO is tot nu toe gebleken dat er geen enkele aanwijzing is dat de ontvoerde man deel uitmaakt van het criminele circuit. Het is op dit moment dan ook niet duidelijk wat het motief is van de ontvoering”, meldde de politie eerder.

Vorige week donderdag, omstreeks 18.00, werd de man in Cruquius uit zijn auto geplukt en een rode Mercedesbus ingetrokken. De ontvoerders namen hem mee in de richting van de N201. Waar ze het slachtoffer daarna heengebracht hebben is op dit moment nog onbekend. Later werden er in Gouda zes mannen aangehouden. Het gaat om een 22-jarige en een 30-jarige man uit Rotterdam, een man van 30 jaar die geen woonadres heeft, een 31-jarige uit Zwijndrecht en een man van 33 uit Dordrecht. Later werd in Gouda ook de rode Mercedesbus aangetroffen. Volgens NH Nieuws zitten de verdachten allemaal nog steeds vast.

Nieuws
  • telegraaf.nl, NH Nieuws, NOS
  • Pro Shots