Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kopschoppers Mallorca komen uit het Gooi

Er is nieuwe informatie beschikbaar over de acht Nederlanders die verdacht worden van het doden van de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen.

Kopschoppers Mallorca komen uit het Gooi

Volgens plaatselijke media staat de politie op het punt de verdachten in de boeien te slaan. Dat meldde het AD vanmiddag. Spaanse politiemensen van de afdeling moordzaken zouden klaar staan om naar Nederland over te reizen. De aanhoudingen worden samen met Nederlandse collega’s voorbereid.

Uitlevering

De Spaanse autoriteiten hopen dat de rechtszaak gewoon in hun land plaats kan vinden, maar justitie is bezorgd over weerstand van de groep verdachten. De jonge mannen, afkomstig uit plaatsen als Bussum en Hilversum, zouden een ‘leger van advocaten’ tot hun beschikking hebben. Hun familie zou zowel in Nederland als op Mallorca raadslieden in hebben gehuurd.

Inmiddels is de identiteit van alle betrokkenen bij de politie bekend. De Spaanse agenten hebben het Nederlandse korps verteld wat de namen van alle verdachten zijn.

Twee hoofdverdachten

De aandacht is op dit moment gericht op twee van de dertien betrokkenen. Het tweetal heeft grof geweld gebruikt tegen Carlo. Op beelden is te zien dat ze tegen zijn hoofd schoppen terwijl het slachtoffer al op de grond ligt. Ze worden waarschijnlijk verdacht van doodslag of dood door schuld.

Nieuws
  • Pro Shots