Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tiger King Joe Exotic lanceert eigen datingwedstrijd

Ken je Joe Exotic nog? De excentrieke Amerikaan met hoogblond geverfde mat en kenmerkende wenkbrauwpiercing liet in maart 2020 het internet ontploffen met een bizarre real life serie over zijn eigen dierenpark. En goed nieuws: je kunt hem nu daten. Zelfs als je hetero bent.

Tiger King

Want ondanks dat Joe al een tijdje in de bak zit, heeft hij laten weten dat hij een heuse dating-competitie wil starten. Met Joe zelf als ultieme bachelor. En nu zul je misschien denken, maar hoe werkt dat dan, daten vanuit de gevangenis? Daar werken Joe's advocaten hard aan. Zij zijn ervan overtuigd dat de dierentuineigenaar dit jaar nog vrij kan komen.

Celstraf

Om even je geheugen op te frissen: Joe zit op dit moment een 22-jarige celstraf uit voor het doodschieten en verhandelen van tijgers, én omdat hij iemand inhuurde om Carole Baskin te vermoorden. Niet per se een CV waar je veel dates mee scoort, maar hé, dat zal sommigen er niet van weerhouden zich alsnog aan te melden. Want celstraf of niet, Joe blijft natuurlijk een catch.

Nieuwe start

De tijgerkoning hoopt op een nieuwe start en op de mogelijkheid om weer gelukkig te zijn in de liefde. Met zijn ex-man liep het namelijk ook niet goed af. "Ik ben in de afgelopen drie jaar door een hel gegaan en van plan iets te maken van mijn leven. Iets waar ik altijd al van gedroomd heb. Ik wil mijn leven doorbrengen met iemand die een relatie serieus kan nemen en verliefd wil zijn", legt Joe uit. "Ik wil met iemand een team vormen. Ik wil mijn leven delen met een geweldig iemand."

De Bachelor à la Joe

De documentaire-ster meldt dat de datingcompetitie 'The Bachelor King' gaat heten en dat alle geïnteresseerde mannen zich mogen aanmelden. De gegadigden krijgen dan een '3-night, 4-day all-exclusive paid romantic getaway'. En ja, ook heteromannen mogen zich opgeven, aldus de Tiger King zelf.

Misschien ook voor jou:
Joe Exotic, de Tiger King, heeft corona
Entertainment
  • Grazia
  • Pro Shots / SIPA USA