Joe Exotic, de Tiger King, heeft corona

Joe Maldonado-Passage, beter bekend als 'Joe Exotic', heeft het coronavirus opgelopen. De Tiger King-ster zit in quarantaine.
Joe Exotic, de Tiger King, heeft corona

De 57-jarige ster uit de nieuwe Netflix-culthit Tiger King zit op het moment een 22-jarige gevangenisstraf uit in een gevangenis in Texas, maar is onlangs overgeplaatst naar een gevangenisziekenhuis omdat hij het coronavirus heeft opgelopen. 

Tiger King

Voor wie het gemist heeft: Tiger King is dé nieuwe grote Netflix-hit. In deze gekker dan gekke documentaire krijgen we een inkijkje in het leven van een aantal 'big cat owners' in de VS, met Joe Exotic als excentriek middelpunt. Wapens, drugs, polygamie, huurmoordenaars en de vrouw waar heel Amerika inmiddels een hekel aan heeft: Carole Baskin. Je kan het zo gek niet bedenken of het zit in de documentaire, en dan wordt het nog gekker. Nog niet gezien? Hier heb je de trailer:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0554336bf9d', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws