Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zaak Lil’ Kleine geseponeerd

Lil’ Kleine werd zaterdagnacht in de boeien geslagen na een incident met Jaimie Vaes. De rapper werd kort daarna naar de rechtbank gehaald, waar zijn zaak inmiddels is geseponeerd. Zijn verloofde Jaimie zou ondertussen haar koffers al gepakt hebben en Ibiza achter zich hebben gelaten.

Zaak Lil’ Kleine geseponeerd

Jaimie Vaes zou afgelopen weekend ‘gewond en bebloed’ de lobby van hotel Oku in San Antonio, waar zij en Jorik Scholten (echte naam van Lil’ Kleine) verbleven, ingerend zijn. De politie werd gebeld, waarna Scholten, die zich volgens ooggetuigen ergens in het hotel had verstopt, door agenten werd meegenomen. Volgens de lokale krant Periódico de Ibiza y Formentera zou de rapper zijn verloofde hebben mishandeld. Ook zou hij de telefoon van Vaes gesloopt hebben. Maandag moest Scholten zich daarvoor verantwoorden bij de rechter.

Daar werd de zaak al vrij snel geseponeerd. Gesloten is het nog niet, maar hoe het verder zal gaan, is nog niet duidelijk. Lil’ Kleine is voorlopig in ieder geval wel op vrije voeten. Dat bevestigde zijn advocaat Nienke Hoogervorst. Het management van de rapper kan verder nog weinig kwijt over zijn situatie: "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat", vertelden zijn aan het AD.

Foto’s

De dag voor het incident plaatste Lil’ Kleine nog twee stories op Instagram. Eerst een zwart scherm met de tekst ‘done’, gevolgd door een foto met zijn vriendin en de tekst ‘voor altijd de mijne’. Later verwijderde hij de meeste foto’s waarop Jaimie te zien is van zijn account.

Nieuws
  • ad.nl, telegraaf.nl
  • BrunoPress