doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bilal Wahib gaat verhaal doen bij Beau

Mocro-Maffia acteur Bilal Wahib zit in de problemen nadat op Instagram te zien was dat hij een vermoedelijk minderjarige jongen tegen betaling vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. Donderdagavond schuift de rapper bij Beau aan om zijn kant van het verhaal te vertellen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bilal Wahib gaat verhaal doen bij Beau

De acteur komt samen met zijn advocaat mr Nienke Hoogervorst langs in de studio. Hoogervorst heeft woensdag laten weten dat de acteur berouw toont: “Hij geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt en heeft vreselijk veel spijt. Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap, zegt hij. Hij is enorm aangeslagen, ook omdat hij alles nu ziet instorten.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gisteren werd Wahib door de politie gearresteerd vanwege de zedenzaak. Na verhoor kwam hij weer op vrije voeten.

In de tussentijd werden diverse samenwerkingen van Bilal opgeheven, waaronder die met platenlabel TopNotch en omroep BNNVARA. Bij die laatste liet men weten dat ze het gedrag van de acteur ‘onacceptabel’ vinden: “Zoals eerder naar buiten is gebracht vinden NPO Zapp en BnnVara de beelden die we hebben gezien van Bilal Wahib en Oussama Ahammoud onacceptabel. We hebben Bilal en zijn management zojuist laten weten dat we de samenwerking met hem als presentator van Teenage Boss per direct beëindigen.”

ICE

Rapper ICE, die in de artiestenstal van Ali B zit, liet ook van zich horen. Hij veroorzaakte ophef door in een video kritiek te uiten op het gedrag van het minderjarige slachtoffer: “Jullie kinderen, ik zeg ook tegen jullie: als iemand jou doekoe geeft om iets te laten zien, je bent een her! Willen jullie een her zijn? Willen jullie een h*er zijn?”

Ali B heeft zelf wel afstand genomen van het gedrag Bilal Wahib: “Als vader van een zoon 12 weet ik eerlijk gezegd niet of ik slim had gehandeld als mijn kind zoiets zou overkomen, daarom hou ik het ff hierbij voordat ik iets ga zeggen waar ik later spijt van krijg.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws