doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mocro Maffia-acteurs vragen minderjarige geslachtsdeel te tonen op Instagram

De zedenpolitie gaat aan de slag met een zaak rond acteurs Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20), bekend van de hitserie Mocro Maffia. Op Instagram was te zien hoe het tweetal een minderjarige uitdaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Mocro Maffia-acteurs vragen minderjarige geslachtsdeel te tonen op Instagram

In de video is te zien hoe Wahib en Ahammoud het kind in eerste instantie proberen te overtuigen door hem geld aan te bieden. “Wolla, als jij je piemel kan laten zien, nu 17 doezoe (17 duizend euro, red.). Hier, voor jou”, spreekt Wahib. Wanneer de jongen zegt dat hij geen bankrekening heeft, wordt duidelijk dat ze snappen dat het niet om een volwassene gaat. “Hij is minderjarig, broer”, merkt Ahammoud op.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Desondanks zetten ze gewoon door, waarbij Wahib aanbiedt om het geld contant te geven. Nadat ze het kind zover hebben gekregen om aan hun plannen mee te doen, lachen ze hem uit. “Schatje, hij heeft z’n piemel gewoon laten zien”, zegt Wahib vervolgens, terwijl hij het uitschatert.

Reactie

BNNVARA heeft al een bericht geplaatst over het incident: “De beelden die op social media circuleren van Bilal Wahib en Oussama Ahamoud zijn onacceptabel. BNNVARA en NPO Zapp keuren dit ten zeerste af. Op dit moment proberen we in contact te komen met de betrokkenen.”

De Politie Landelijke Eenheid heeft ook al gereageerd op het bericht. Daarbij benadrukken ze dat verspreiding van de video absoluut verboden is. Het mag alleen gedeeld worden via melden.meldpuntkinderporno.nl. De zaak is ondertussen in behandeling bij de zedenpolitie Amsterdam. Over het hangende onderzoek willen ze verder niets loslaten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws