doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Max Verstappen: "Je vindt mij óf leuk, of helemaal niet"

In een interview met De Telegraaf blikt Max Verstappen terug op een bewogen jaar, waarin hij vaker dan eens negatief in de media terechtkwam. Max neemt nou eenmaal niet altijd een blad voor de mond en daar moeten mensen maar mee leren leven.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Max Verstappen: "Je vindt mij óf leuk, of helemaal niet"

Kritiek

Ook Max Verstappen merkt dat je tegenwoordig snel in de problemen kunt komen met de verkeerde uitspraken. Toen hij Lance Stroll uitschold na een aanvaring in Portugal kreeg hij een bootlading kritiek over zich heen. Ook zijn actie in Oostenrijk, waar hij samen met een aantal andere coureurs koos om niet te knielen tegen racisme en vertelde dat 'iedereen zich moet uiten op een manier die bij hem past', zorgde voor een hoop kwade reacties.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Maar Max maakt het allemaal niet heel veel uit. "Je vindt mij óf leuk, of helemaal niet”, zegt de coureur in het interview met De Telegraaf. Toch vindt hij een beetje nuance wel belangrijk: “Ik besef dat je niet alles kan zeggen. En dat doe ik ook zeker niet. Ik zeg waar het op staat, maar ik zeg niet alles wat ik denk.”

Teruggetrokken

Verder blijft Verstappen toch liever op de achtergrond. Waar Lewis Hamilton zich uitgebreid in de media mengt, laat de Red Bull-Racing coureur weten dat hij liever niet zijn hele privéleven op straat gooit. Sterker nog, het zou hem niet verbazen als hij zich helemaal terugtrekt aan het einde van zijn carrière: “Wie weet, als ik eenmaal klaar ben met racen, dat ik op de delete-knop druk en weinig meer laat horen.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws