doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Moeder woest op vrouw in bikini: 'Trek wat aan, mijn zoons staren!'

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit juli van dit jaar: een dame in een iets te uitdagende bikini.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Moeder woest op vrouw in bikini: 'Trek wat aan, mijn zoons staren!'

Blote bikini

De Mexicaanse Aurea was aan het zonnebaden bij het Freedom Lake in New York. Toen ze wat TikTok-filmpjes aan het opnemen was, dook er ineens een furieuze moeder naast haar op. Wat bleek? De vrouw was met haar twee zoontjes bij het meer, en de twee jongens zouden hun ogen niet van Aurea's schaarsbedekte achterwerk af hebben kunnen houden. Daarop besloot de vrouw Aurea te verzoeken wat aan te trekken: 'Heb je een short nodig? Want ik heb er wel eentje mee hoor', wierp ze Aurea toe.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Geen object

Die laatste was not amused, en besloot het voorval op TikTok te zetten. Aurea vindt namelijk dat ze helemaal niks verkeerd deed, en dat de moeder haar zoontjes maar moest leren om niet naar vrouwen te staren. "Ik was mijn TikTok-video's aan het opnemen, en ineens dook ze naast me op, zonder masker, en vertelde me dat ik wat aan moest trekken omdat haar zoontjes naar me staarden. Ehm, misschien moet je je zoontjes leren dat vrouwen geen object zijn en mogen dragen wat ze willen."

Verder geeft Aurea aan dat ze aan de medewerkers van het park, waar het Freedom Lake onder valt, gevraagd heeft of haar bikini aanstootgevend was, en die hadden er geen problemen mee. Hieronder vind je de foto's, oordeel zelf:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws