Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hongerige vent vliegt 720 km om McDonald’s te eten

Heb je enorme trek in een hamburger, maar zijn de restaurants dicht en is thuisbezorgen ook geen optie? Dan is er nog maar één optie: even de helikopter pakken om je Big Mac op te halen.

Hongerige vent vliegt 720 km om McDonald’s te eten

Sancties

De 33-jarige Russische miljonair Viktor Martynov had trek in een hamburger met friet, maar hij liep tegen een klein probleempje aan. De Russische botenbouwer was lekker op vakantie in de vers geannexeerde Krim en daar zijn een paar sancties die roet in het eten kwamen gooien. Westerse bedrijven zoals McDonald’s mogen er geen zaken doen, dus Martynov moest wat extra moeite doen voor zijn hamburger.

Fastfood

Heel ‘fast’ zal zijn fastfood niet geweest zijn, want de dichtstbijzijnde McDonald’s was een kleine 720 kilometer verderop in de stad Krasnodar. De hongerige miljonair huurde een helikopter, waarna hij en zijn vriendin een toertje maakten richting het restaurant. Eenmaal aangekomen konden ze helaas niet met hun helikopter door de McDrive, dus gingen ze maar rustig zitten voor hun diner.

Al met al vond de Botenboer uit Rusland het een geslaagde ervaring. Met zijn buik gevuld vloog hij diezelfde avond nog terug naar zijn vakantiebestemming. Het prijskaartje van de hamburgers en de milkshakes viel bovendien nog best wel mee, als je de vliegreis van 2200 euro even wegdenkt.

Bizar
  • ladbible.com
  • Pexels