Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

10 jaar oude rechtszaak rondom Dave Roelvink wordt heropend

Het lijkt nooit rustig te zijn rondom de Roelvinkjes. Ook zoon Dave weet daar alles van. De oudste zoon van Dries is net teruggekeerd uit een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege een terugval in zijn alcohol- en drugsverslaving.

Dave Roelvink

Nu Dave net weer thuis is, dient het volgende probleem zich aan. Zo lijkt een tien jaar oude juridische zaak weer heropend te worden. Het gaat hier om een zaak met betrekking tot Melissa Pach. Zij is de dochter van McDonald's-ondernemer Richard Pach. Dat schrijft Shownieuws.

Het is juli 2014 wanneer Pach Dave en zijn vrienden ontmoet en de groep jongens uitnodigt voor een afterparty in de riante villa van haar vader. Hier hield ze twee avonden achter elkaar een feest.

Op het moment dat de heren arriveerden op het feestje, ging van alles mis. Zo zouden ze onder andere dure horloges en diamanten hebben meegenomen. Ook zouden de mannen herenkleding en oorbellen hebben gejat.

Seksuele handelingen

Naast het stelen van goederen, leverde deze avond ook foto’s op waar Pach seksuele handelingen uitvoert met Dave. In 2014 kwam deze zaak voor de rechter. Melissa beweerde dat zij niet wist dat ze gefilmd werd toen de handelingen door haar werden uitgevoerd. Dave beweert echter 1000 procent zeker te weten dat Pach hier wel van op de hoogte was.

De Hoge Raad heeft nu besloten om de zaak opnieuw te laten behandelen. Het gaat alleen niet om Dave zelf in dit geval, maar om degene die het tafereel heeft gefilmd. De Hoge Raad beweert nu dat Melissa moet hebben geweten dat er werd gefilmd: “Iedereen maakte opnames met een telefoon, inclusief de verdachte. Dus de bewijsvoering klopt niet.” Daarom zal de zaak opnieuw behandeld moeten worden door een andere rechtbank. Hier wordt het gerechtshof teruggefloten door de Hoge Raad.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Robert Meerding