Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: model met giga-achterwerk Gracie Bon eist grotere vliegtuigstoelen

Bon komt op voor alle mensen met een gigantische achterbumper.

Vliegen

Vliegen is een crime. Eerst hang je urenlang op het vliegveld rond omdat je ver van tevoren aanwezig moet zijn, dan sta je in de rij om het vliegtuig in te mogen en eenmaal binnen betaal je een godsvermogen om iets te kunnen eten of drinken. En dan hebben we het nog niet eens over zitplekken gehad.

Dat laatste is vaak een ding wegens het gebrek aan beenruimte. Het Panamese model Gracie Bon loopt echter tegen een heel ander probleem aan als ze gaat vliegen...

Immense derrière

Bon - goed voor 4,6 miljoen Instagram-volgers - deelt meerdere filmpjes en foto's op social media waarin ze haar moeilijkheden deelt. Zo is te zien dat ze door het gangpad van een toestel loopt. Links en rechts raakt ze stoelen en medepassagiers.

"Vliegtuigen zijn te klein voor grote mensen", is er in de video te lezen. "Het is 2024, lichamen veranderen en vliegtuigen zouden zich moeten aanpassen. Ik ga niks aan mijn kont doen enkel en alleen zodat ik in een vliegtuigstoeltje pas. Dus geef me een andere oplossing of maak de stoelen groter."

Het schijnt dat het 'plus size-model' inmiddels een petitie is gestart om vliegmaatschappijen ervan te overtuigen dat dit een heel, heel, heel groot probleem is, dat direct opgelost moet worden.

'Natuurlijk'

Aan de reacties onder het filmpje te zien hoeft de Panamese Gracie niet van iedereen steun te verwachten. Veel mensen noemen haar compleet verbouwd en knettergek. Een persoon wijst Bon erop dat als ze stoelen groter maken, dit waarschijnlijk gepaard gaat met een prijsverhoging voor iedereen. Dus ook voor mensen met een 'normale' krent.

"Je middel is oogverblindend en prachtig, maar het is niet natuurlijk, dus dat je niet in een vliegtuigstoeltje past, is je eigen schuld", reageert iemand anders onder een van Gracies filmpjes.

Over de oorsprong van haar aparte bouw bestaan sowieso nog wat onduidelijkheden, want hoe 'natuurlijk' is het model eigenlijk?

Volgens de verhalen heeft ze enkel vet uit haar middel laten zuigen en een borstvergroting gehad, maar zou haar bips een 'gift' van god zijn. Of wellicht is het een soort afwijking waardoor er een abnormale hoeveelheid vet op haar zitvlak zit, suggereert een volger.

Maar hoe cartoonesk het model er ook uitziet, miljoenen mensen volgen haar Instagram-pagina voor de foto's en video's. Bon zal er dus wel een behoorlijke boterham mee verdienen. In ieder geval genoeg om twee vliegtuigtickets per vlucht te kunnen betalen.

Bizar
  • FHM, Nieuwnieuws
  • Adobe Stock, Instagram Gracie Bon