doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Politie maakt einde aan orgie met Europarlementariër 

We weten allemaal dat politici zich niet altijd braaf aan de coronaregels houden. Ferdi Grapperhaus heeft een gezellige bruiloft en dit lid van het Europese parlement gaat met 24 anderen los in een homobar. Moet kunnen, toch?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie maakt einde aan orgie met Europarlementariër 

Vrijdagavond was er een leuke afterparty bij het Europees Parlement. Vlak naast het hoofdbureau van de politie in Brussel, in de kelder van een homobar, hadden vijfentwintig mensen hun kleren aan de kant gegooid om even flink te gaan rollebollen. Onder hen was ook een Europarlementariër te vinden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zo’n gezellig groepsfeestje is natuurlijk in strijd met de lockdown, dus de deelnemers zetten het op een lopen. Ook het uitgeklede parlementslid deed nog een poging om aan de politie te ontsnappen. In zijn blote schwanz rende hij naar de bovenverdieping, maar daar werd hij alsnog door agenten te grazen genomen. Toen moest hij maar plan B gebruiken en beriep hij zich op zijn immuniteit.

Helaas kan bij betrapping op heterdaad geen beroep worden gedaan op de parlementaire immuniteit, dus het zou wel eens kunnen dat dit verhaal nog een staartje krijgt. De rest van de deelnemers hebben in ieder geval een boete gekregen. Hoe het met de parlementariër zit, krijgen we later hopelijk nog te horen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws