doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Oeps, man vermoordt ‘per ongeluk’ zijn ex

Een Belgische man wachtte zijn ex op in haar garage en schoot haar daarna in haar rug met een gedempt pistool, per ongeluk natuurlijk.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Oeps, man vermoordt ‘per ongeluk’ zijn ex

Slechte band met je ex? Tussen de 68-jarige Sylvain L. en de 55-jarige France Gerard boterde het blijkbaar ook niet. De Belg is afgelopen week opgepakt voor de moord op zijn Franse ex-vrouw. Hoewel de situatie misschien wat verdacht klinkt, zweert L. dat de dood van zijn vrouw een ongeluk was.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ongeluk

L. was twee weken geleden op bezoek gegaan bij zijn ex, Gerard, maar zij was op dat moment niet thuis. L. besloot haar daarom op te wachten in de garage, waar hij heel toevallig een geladen pistool met demper vond. De Belg besloot met het geladen vuurwapen in zijn hand rustig te blijven wachten op zijn oude vlam. Toen Gerard eenmaal binnenkwam, schrok ze zo erg van het onverwachte bezoek van L., dat ze uitgleed en op haar buik op de vloer terechtkwam. Toen schoot L. haar ook nog eens per ongeluk in haar rug. Wat een toeval!

Paniek

De Belg raakte natuurlijk in paniek van het ‘ongeluk’ en probeerde een oplossing te vinden. In plaats van het noodnummer te bellen, besloot hij om het lijk van zijn ex-vrouw te begraven in het bos en vervolgens op de vlucht te slaan.

De politie heeft L. inmiddels gevonden. Verrassend genoeg lijken ze het verhaal, dat hij al meerdere keren heeft gewijzigd, niet te geloven. L. is aangehouden op verdenking van ontvoering en moord.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws