doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Klein Duimpje laat een spoor van drugs achter

In Rotterdam zijn afgelopen weekend meerdere kleine zakjes drugs gevonden. De politie besloot de ‘broodkruimels’ te volgen, wat uiteindelijk tot een arrestatie leidde.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Klein Duimpje laat een spoor van drugs achter

Dit weekend maakten een 20-jarige en een 24-jarige man uit Rotterdam het erg makkelijk om gevonden te worden door de politie. Op de één of andere manier waren er kleine zakjes drugs voor de deur van hun huis op de grond terecht gekomen. Waarom de drugs op de stoep beland waren, is niet duidelijk. Een slordige klant? Een gat in een broekzak misschien? In ieder geval lag het bewijsmateriaal open en bloot in de portiek.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Twee alerte jongens zagen de zakjes liggen en besloten de politie te bellen. De agenten gingen op onderzoek uit en kwamen al snel bij de verdachte voordeur terecht. Na een telefoontje met de rechter-commissaris kregen ze toestemming om bij het huis naar binnen te gaan, waar niet alleen een stapel xtc lag, maar ook nog een vuurwapen.

De twee mannen waren in het huis aanwezig, dus ze konden meteen gearresteerd worden. Veel makkelijker kun je het de politie niet maken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws