Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Giel Beelen alweer afwezig bij eigen show

Het is ondertussen de zoveelste keer dat Giel Beelen niet ten tonele verschijnt bij zijn eigen radioprogramma. Sinds de overstap naar radio 2 is het al meerdere keren misgegaan. Al bij de eerste show kwam hij door een lekke band te laat. Vorige week versliep hij zich en vandaag kwam de radio-dj überhaupt niet opdagen.

Giel Beelen alweer afwezig bij eigen show

Zijn collega’s Rick van Velthuysen en Erik-Jan Rosendahl moesten noodgedwongen extra uren maken door de actie van Giel. Aan het einde van hun eigen show vroegen ze zich al af waar hun opvolger precies uit zou hangen, dus besloten ze hem even op te bellen. Antwoord kregen ze echter niet, want Beelen zijn telefoon stond uit.

Ongerust

Van Velthuysen en Rosendahl wisten niet precies wat ze van de problemen met hun collega moesten denken. In eerste instantie plaagden ze de radiopresentator, maar Van Velthuysen gaf ook aan dat hij hoopte dat er niks aan de hand was: “Het zal toch niet zo zijn dat we nu grappen maken terwijl er ernstige dingen gebeuren.”

Kritiek

Ondanks de ongerustheid kon Beelen van zijn collega’s en de luisteraars heel wat kritiek verwachten. Eerder uitte Giel zijn ongenoegen over zijn salaris - een kleine 70.000 euro per jaar - dat blijkbaar een stuk lager is dan zijn vorige inkomen. "Hoeveel wekkers kun je kopen voor zeven ruggen?" grapte één van de luisteraars.

Erik-Jan zong een liedje op de melodie van Flappie, waarin hij Beelen even te grazen nam: "Z’n naam is Giel, hij heeft zich weer verslapen, je kan niet echt zeggen dat die show lekker soepel loopt. Giel verdient hier zeven ruggen, maar ik denk dat hij van al dat geld slaappilletjes koopt”.

Nieuws
  • BrunoPress