doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ex van phil Collins weigert zijn huis te verlaten, huurt gewapende bewakers

Van ‘love in the air’ is de laatste tijd geen sprake bij Phil Collins, want hij heeft heel wat problemen met zijn ex-vrouw, Orianne Cevey, die weigert om het het huis van de zanger te verlaten.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Ex van phil Collins weigert zijn huis te verlaten, huurt gewapende bewakers

Het is niet de eerste keer dat de voormalig frontman van Genesis problemen heeft met Cevey. Het stel trouwde in 1999, maar toen er in 2008 een scheiding kwam, moest hij haar ruim 46 miljoen euro betalen. Een aantal jaar later kwamen ze weer bij elkaar, maar nu heeft Cevey de zanger weer aan de kant gezet voor een nieuwe vlam.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het nieuwe koppel zou in augustus al getrouwd zijn, waarna ze een leuk huisje in Las Vegas kochten voor een kleine 1,7 miljoen. Het lijkt er echter niet op dat het stel erg snel van plan is te gaan verhuizen, want op dit moment zitten ze nog in een riant herenhuis van 33 miljoen. Er is maar één probleem: die woning is volledig in het bezit van Phil Collins.

Barricade

Collins kwam met een redelijk mild voorstel voor het stel. Ze hadden tot 12 oktober de tijd om het huis te verlaten. Inmiddels is die deadline natuurlijk verstreken, maar het lijkt er niet op dat het koppel van plan is om huize Collins snel te verlaten. Integendeel, ze hebben de alarmcodes gewijzigd, de beveiligingscamera’s geblokkeerd en de deur gebarricadeerd. Volgens Collins heeft het tweetal ook nog eens gewapende beveiliging ingehuurd om het perceel te verdedigen.

De advocaat van Collins is van plan om Cevey en haar nieuwe partner zo snel mogelijk uit het huis te zetten. Komende maandag zullen beide partijen met elkaar in gesprek gaan via Zoom, waarbij ze samen op zoek gaan naar een oplossing.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws