Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Stripper die dreigt met naaktbeelden prins Harry, verdiende al eerder geld aan zijn wilde verleden

In 2012 werd prins Harry gespot door een fotograaf op een wild feestje met weinig kleding aan. Een Britse stripper zegt nu bij deze avond te zijn geweest en meer beeldmateriaal van de naakte prins in bezit te hebben. Daarnaast zou ze ook een 'trofee' hebben overgehouden aan de beruchte avond en deze voor een behoorlijk prijsje hebben verkocht.

Carrie Royale

De 'pain in the ass' van het Britse koningshuis is op dit moment even niet prins Andrew, maar een voormalig Britse stripper genaamd Carrie Royale. De inmiddels 52-jarige vrouw is behoorlijk gepikeerd dat zij niet wordt genoemd in het boek Spare van de prins en dreigt nu naaktbeelden van Harry online te slingeren op OnlyFans. "Ik ben woedend dat hij mij niet heeft vermeld. In zijn biografie is hij 'toevallig' van alles vergeten uit die periode", aldus Royale tegen Britse roddelkrant The Sun.

'Gepassioneerde kus'

Volgens Royale - echte naam: Carrie Reichert - deelde zij een gepassioneerde kus met de prins in 2012 op een wild feestje in gokstad Las Vegas. De prins ging na dat feestje viraal nadat er een foto was uitgelekt waarop de Britse royal naakt te zien was. Niet echt koninklijk zou je zeggen.

Maar dat Harry een wild verleden heeft, dat wisten we allang. De voormalig stripper vindt dan ook dat de prins saai is geworden: "Hij was zo gek, vrolijk en spontaan. Waar is dat gebleven?" Royale is ervan overtuigd dat dit komt door de vrouw van Harry, Meghan Markle. "Harry is echt een watje", liet ze weten aan The Sun.

OnlyFans

Terwijl de voormalig stripper dreigde het beeldmateriaal van Harry op OnlyFans te zetten, lijkt dat plannetje nu al te zijn mislukt. Ze zou hier naar eigen zeggen veel geld, miljoenen zelfs, mee kunnen verdienen. Het erotische platform besloot echter een mogelijke ramp voor te zijn en blokkeerde het account van Carrie Royale. Voor nu dus geen beelden van een jonge, naakte Harry op OnlyFans.

Onderbroek

Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat de voormalig stripper geld binnenharkt over de rug van de prins. Zo zou Royale al eerder flinke knaken hebben verdiend aan een onderbroek van Harry, dat meldt The Sun. De onderbroek van de beruchte avond in Las Vegas zou zij in bezit hebben gehad en hebben verkocht voor zo'n 230.000 euro. De prins moest deze onderbroek afgeven nadat hij een potje strippoker verloor.

Een stripclubeigenaar genaamd Dino Palmiotto is de nieuwe eigenaar van de boxershort van Harry. Palmiotto zou een groot fan zijn van het Britse koningshuis en wil de onderbroek gebruiken om klanten te trekken. "Ik schat dat er een miljoen Britten of mensen met Britse voorouders in Californië wonen, en ik wil hen met open armen ontvangen", liet hij weten aan The Sun. Daarnaast meldde hij dat ook de prins en zijn vrouw Meghan Markle altijd welkom zijn bij hem in de stripclub in San Diego.

Volgens Palmiotto is de onderbroek in zijn club absoluut niet respectloos bedoeld naar de prins toe. Sterker nog, het is een soort eerbetoon aan de wilde jaren van Harry. Zo kun je het natuurlijk ook zien.

Entertainment
  • The Sun
  • NL Beeld / Planet Photos