doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lars Veldwijk: 'Yolanthe mooiste vrouw van Nederland'

Sexy: Yolanthe lijkt als twee druppels water op Lara Croft

Move over Angelina Jolie: er is een nieuwe Lara Croft opgestaan. Yolanthe laat op Instagram zien dat ze als twee druppels water op de sexy heldin uit Tomb Raider lijkt.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Yolanthe Cabau

Lara Croft

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ze was de natte droom van menig tienerjongen in de jaren 90 en '00's: Lara Croft, de sexy hoofdpersoon uit de Tomb Raider-games. Met Angelina Jolie kreeg ze een menselijke vorm, die speelde haar namelijk in de gelijknamige films, totdat ze in 2018 vervangen werd door Alicia Vikander. Die film bleek niet zo succesvol als de voorgaande edities, maar wellicht dat daar binnenkort verandering in komt, want we hebben een waardige opvolgster van Angelina gevonden: niemand minder van Yolanthe!

Bekijk ook: Yolanthe verbluft volgers met topless foto

Sexy & gevaarlijk

Yolanthe laat namelijk op Instagram zien dat ze prima overweg kan met een kruisboog. De wulpse brunette is in Nederland voor de opnames van de nieuwe film 'Just Say Yes', die in 2021 in de bios verschijnt. En zoals het er nu uitziet, speelt ze daar een behoorlijk stoere rol. Of ze inmiddels in het echte leven haar pijlen op iemand gericht heeft is overigens nog steeds niet bekend... Bekijk de foto hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws