Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kim Feenstra doet sexy in pakje van zwarte linten

Hoe je het ding in godsnaam aan en uit krijgt, blijft ons een raadsel, maar makkelijk is het vast niet.

Kim Feenstra

Het is weer zover: Kim Feenstra heeft een heerlijk pakkie aangetrokken en poseert daarmee voor de camera. Dit keer voor een raam. Vijf foto's, die stuk voor stuk stijlvol zijn, als je het ons vraagt.

Menig reaguurder vraagt zich in de commentsectie af hoe praktisch het pakje is. "Super mooie foto's. Echt prachtig", zegt iemand, "maar voor de huistuinenkeukenvrouw... die kan geen stap verzetten of je bandjes zitten ernaast, eronder of ertussen. Het is kunst en vooral niet bewegen." Een ander is korter van stof en heeft het over het 'rollade-effect'.

Kim X Christine

Overigens huppelt Kim met regelmaat in lingerie door de wandelgangen van Instagram. Wellicht omdat ze zich daar prettig bij voelt, maar vooral omdat het Groningse model een dikke deal heeft met Christine le Duc.

Ze paradeert dus al langer in creaties van het bekende lingeriemerk. Maar tegenwoordig heeft ze zelfs een eigen lijn met sexy - en niet altijd even praktisch - ondergoed.

Tumultueus leven

Kim heeft haar zaakjes inmiddels goed voor mekaar, maar heeft een behoorlijk zware jeugd gehad.

"Ik had een verkeerd vriendje, waardoor ik in de prostitutie terecht ben gekomen", onthulde ze in een interview. "Ik heb vastgezeten voor mishandeling, ik heb drugs gebruikt, ik heb ook drugs verkocht. Ik heb geen school afgemaakt en ik heb heel vaak uitzichtloze momenten in mijn leven gehad. Ik dacht: ik heb er allemaal geen zin meer in. Ik geef het allemaal op."

Maar dat deed ze niet. In 2006, op 21-jarige leeftijd, won Feenstra Holland's Next Top Model. Niet dat het vanaf dat moment alles van een leien dakje ging; nog datzelfde jaar werd ze veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur, omdat ze als escortgirl een invalide man van zijn pinpas beroofde en daar 500 euro mee had gepind.

Ondanks alle tegenslagen groeide Kim Feenstra uit tot succesvol model en werkte ze met de grote en bekende merken. Daarnaast is de prachtige brunette maatschappelijk actief voor bijvoorbeeld Stichting Strijd tegen Misbruik. Waarvoor hulde.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank