doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Yolanthe staat eindelijk weer in de FHM (en dat liegt er niet om)

Yolanthe verbluft volgers met topless foto

Yolanthe is het boegbeeld van de FHM500 dit jaar. En deelt zo nu en dan een foto uit de bijbehorende shoot. Vandaag: een topless kiekje.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Yolanthe

FHM500

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Onze concullega's van de FHM geven ieder jaar de FHM500 uit: een lijst met de 500 mooiste vrouwen. Ieder jaar staat er een Nederlandse dame op nummer 1. Dit jaar was dat Sylvana IJsselmuiden (die nog een tijdje het team van onze collega's bij Autobahn versterkt heeft), maar zo'n tien jaar geleden was Yolanthe de gedoodverfde winnares. Ze won de prijs drie keer, totdat ze er zelf de brui aan gaf. Dus voor de mensen bij FHM was het duidelijk: er was maar één aangewezen persoon die het boegbeeld van hun jubileumeditie van de FHM500 moest worden, en dat was Yolanthe.

Sexy shoot

Wat volgde was een buitengewoon sexy shoot. Iets waar Yolanthe weer een beetje aan moest wennen, want het was alweer een tijdje geleden dat ze zich zo bloot gaf. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Zo deelde ze eerder al een foto uit de serie (waar ze in een loeistrakke slip op de kiek stond) en nu komt daar een nieuwe bij. Op haar instagram plaatst Yolanthe nog een foto uit de shoot, en ditmaal staat ze topless op de foto. Maar wie denkt dat het een ordinair plaatje is komt van een koude kermis thuis: het resultaat is bijzonder statig en sensueel. Bekijk de foto hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws