Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ghislaine Maxwell als de dood voor zelfde lot als Epstein

Ghislaine Maxwell, de rechterhand annex hoerenmadam van Jeffrey Epstein, zit te bibberen in de gevangenis. En niet alleen vanwege haar papieren onderbroek.

Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell is een voormalig Britse socialite en de dochter van de overleden mediamagnaat Robert Maxwell. Maar ze is vooral bekend als de beste vriendin van de overleden miljardair Jeffrey Epstein, voor wie ze (naar verluidt) minderjarige meisjes ronselde voor diens misbruikpraktijken. Voor die betrokkenheid is ze nu opgepakt, nadat ze bijna een jaar uit handen van de politie (en FBI) heeft weten te blijven. Ze zit in New York in de cel, en dat zint haar (buiten de gebruikelijke redenen om) helemaal niks.

Bang voor 'Epstein-lot'

Ghislaine vreest namelijk voor haar leven. Zoals u zich wellicht kunt herinneren, stierf Jeffrey Epstein in zijn cel. Zelfmoord, zo luidt de conclusie, maar velen zetten nog steeds hun vraagtekens bij dat oordeel. Zo ook een vriendin van Maxwell. Die vriendin is er heilig van overtuigd dat Epstein is vermoord, en Ghislaine Maxwell zou als de dood zijn dat haar hetzelfde lot wacht.

Papieren onderbroek

"Ghislaine is bang dat ze de dag van haar proces niet zal halen", laat de vriendin (die anoniem wil blijven) weten aan The Sun. Maar volgens die vriendin is een eventuele zelfmoord uitgesloten: "Ghislaine zou zichzelf nooit iets aandoen. Als er iets met haar gebeurt, moeten we andere conclusies trekken."

Die kans is overigens erg klein, want de gevangenis heeft alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Zo heeft ze geen lakens of beddengoed, en draagt ze uitsluitend papieren kleding.

Misdaad
  • BSR Agency