Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Agent na huiszoeking miljoenenvilla Diddy: rapper is 'minstens zo erg als Jeffrey Epstein'

Een agent die anoniem z'n verhaal doet in de New York Post schetst een bizar beeld van Diddy's miljoenenvilla. 

Diddy

Afgelopen maandag werd Sean Combs, a.k.a. 'Diddy', a.k.a 'Puff Daddy', a.k.a 'Puffy' in de boeien geslagen in New York. In eerste instantie was het niet duidelijk wat de exacte aanleiding was om de rapper te arresteren, al gaan er al tijden bizarre verhalen rond over de steenrijke muzikant.

Zo gonst het van de geruchten over seksueel misbruik van zowel vrouwen als mannen, dat deels tijdens Diddy's beruchte seksfeesten zou hebben plaatsgevonden.

Pervers sekspaleis

Inmiddels is duidelijk dat de arrestatie van maandag te maken had met verdenkingen van mensenhandel, het dwingen tot seksuele handelingen en het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Diddy zou zijn zakenimperium gebruiken om zijn eigen perverse seksuele verlangens te verzadigen. Zijn medewerkers zouden hem daarbij hebben geholpen.

Na de recente arrestatie in New York werd ook Diddy's miljoenenvilla in Miami doorzocht. En wat agenten daar aantroffen, doet de wenkbrauwen fronsen. Een agent - de man spreekt anoniem in de Amerikaanse krant - beschrijft sekskamers, vol bondagespullen en andere seksattributen. De ruimtes hingen bovendien vol camera's, die soms op verborgen plekken waren geplaatst.

Tijdens de feesten zou Diddy alles in de gaten hebben houden via zijn telefoon of vanuit zijn 'control room'. Daar kon hij meekijken met zijn gasten terwijl hij zichzelf bevredigde, aldus de verhalen. Tijdens de feesten zouden gasten ook zijn gedrogeerd, om vervolgens gedwongen seks te hebben met mannen. Daar schijnt ook beeldmateriaal van te zijn. Daarnaast zou Diddy mogelijk opnames van zijn gasten gemaakt hebben om ze er later mee te kunnen chanteren.

In het huis werden naast de sekskamers ook duizenden flesjes glijmiddel en babyolie gevonden, evenals meerder AR15 geweren.

Epstein

De agent, die aanwezig zou zijn geweest tijdens een huiszoeking, stelt in de New York Times dat Diddy 'net zo erg is als Epstein'. Daarmee refereert hij aan de pedofiele miljardair Jeffrey Epstein, die beschuldigd werd van talloze zaken van seksueel misbruik, vooral van minderjarigen. De afschuwelijke feiten zouden onder andere op zijn privé-eilanden hebben plaatsgevonden.

Epstein had, net als Diddy, veel beroemde vrienden, en volgens geruchten chanteerde hij sommigen van hen met belastende opnames die hij in het geniep had gemaakt. Tot een veroordeling van de meeste feiten kwam het echter nooit, aangezien Epstein in 2019 dood in zijn cel werd aangetroffen. Zelfmoord, aldus de officiële berichten, al gelooft lang niet iedereen die lezing.

In de New York Post wordt de rapper vergeleken met Epstein, omdat in Diddy's geval de slachtoffers volgens de agent 'nauwelijks legaal' en in sommige gevallen zelfs illegaal waren. Daarmee refereert hij aan de leeftijd waarop je in de VS seks mag hebben. Ook gaat het bij zowel Diddy als Epstein om schatrijke figuren met bekende vrienden, en zijn er in beide gevallen verhalen over geheime opnames als chantagemiddel.

Achter tralies

Diddy blijft voorlopig in de cel zitten. Vandaag wees een rechter het verzoek van Diddy om het proces in vrijheid te mogen afwachten af. De rapper was zelfs bereid tot het dragen van een enkelband en het betalen van 50 miljoen dollar borg, maar de rechtbank ziet dat niet zitten. Volgens de rechter kan de 'veiligheid van de gemeenschap' en de integriteit van de zaak niet gewaarborgd worden als Diddy op dit moment op vrije voeten zou komen.

Misdaad
  • The New York Post, de Telegraaf
  • NL Beeld / Goff photos