doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Driedubbel docu’s over misdaad

Misdaadliefhebbers opgelet: de rest van april duiken Veronica en The New York Times elke maandag na Veronica Inside de wereld van de misdaad in met drie dikke documentaires over ons favoriete onderwerp.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Driedubbel docu’s over misdaad

Komende maandag (12 april) is het startschot in de vorm van The Sicario, een film over een huurmoordenaar die na 100 uitgevoerde opdrachten nog steeds op vrije voet is. Sterker nog, hij is überhaupt nog nooit voor een misdaad beschuldigd. Hoe krijgt hij het voor elkaar? Een blik op de misdaadbestrijding in Mexico, waar ongekend geweld aan de orde van de dag is.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op 19 april duiken we voor de meest duistere zaken achter het scherm. Op die dag draait The Hot List: het adembenemende verhaal van een mysterieuze man die op een dag doodleuk bij de krant aanklopte om te vertellen dat hij alle bewakingsbeelden van Jeffrey Epstein in bezit heeft. Het zijn video’s waarop de machtigste mannen ter wereld in beeld komen - mannen die er heel wat voor over hebben om die beelden te laten verdwijnen.

Aan het eind is het natuurlijk tijd voor de grootste crimineel van allemaal: Joaquín Guzmán Loera - beter bekend als ‘El Chapo’. Op 26 april publiceert The New York Times nooit eerder vertoonde video’s en exclusieve verslagen van ooggetuigen over de arrestatie van de zoon van ’s werelds grootste drugscrimineel. Het mondde uit in een bloedrige oorlog tussen het Sinaloakartel en het Mexicaanse leger - een oorlog die El Chapo wist te winnen.

Dus, zet het bier maar koud en sprint nog even naar de supermarkt voor een extra zak chips, want de rest van april is maandag misdaaddag!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws