doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Meid verdient goud geld met imiteren puppy

Op zowel TikTok als het pikante OnlyFans verdient de 21-jarige Jenna Phillips bakken met geld. Hoe precies? Nou, ze doet alsof ze een wel heel ondeugende puppy is. Op z'n hondjes, maar dan iets anders.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Jenna Phillips.

Sommige mensen dromen van een triootje, anderen hebben iets met leer. Of bondage. En zo kunnen we nog uren doorgaan. Toch stuiten we met enige regelmaat op een fetisj waar zelfs onze meest vunzige redacteur nog nooit van gehoord heeft. En dat is waar Jenna Phillips haar intrede maakt. Deze 21-jarige schone uit het Amerikaanse Austin verdient op TikTok (@yourpuppygirljenna, ruim 120.000 volgers) en pornoplatform OnlyFans goud geld met voornamelijk het (seksueel) imiteren van hondjes. Ook op Twitter heeft ze duizenden volgers.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

En dat imiteren is uitgegroeid tot een ware leefstijl. "Ik voel me een hond", vertelt de brunette aan LadBible. "Ik wil over de grond rollen, apporteren, over mijn bol geaaid worden, rondrennen." Het begint aanvankelijk met een dolle hobby, maar algauw ontdekt Jenna dat er - zeker met seksueel getint, expliciet materiaal - veel te verdienen valt.

Jenna, die zichzelf als nogal kinky en "onderdanig" omschrijft, speelt in op mensen die haar fetisj delen door op maat gemaakte verzoeken in te willigen. Op de voorwaarde dat de wens van de klant niet te ver gaat, natuurlijk. Naar verluidt tikken sommigen zelfs omgerekend zo'n duizend euro af voor één filmpje. Daarnaast betalen velen maandelijks bijna twee tientjes voor een abonnement op haar OnlyFans-account. Naast materiaal dat inhaakt op de 'puppyfetisj', maakt Jenna ook meer gebruikelijke naaktfoto's en seksfilmpjes.

Dat alles legt Jenna dus geen windeieren. Naar eigen zeggen verdient ze iedere maand een bedrag bestaande uit zes cijfers. Al enige tijd geleden is ze gestopt in de optiekzaak waar ze voorheen werkte. Alles om zich volledig te kunnen richten op het leven als een (hitsige) puppy.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Braaf hondje.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws