doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Verdachte ruim dertig ontuchtzaken opgepakt

De politie heeft een 45-jarige man uit het Gelderse Velp aangehouden op verdenking van het plegen van ontucht met tientallen kinderen in Oost-Nederland.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie pakt van ontucht verdachte man op.

Schokkend nieuws uit Gelderland. Een 45-jarige man uit het Gelderse stadje Velp zou ontucht hebben gepleegd met tientallen kinderen. In totaal gaat het om zeker 31 zaken. Het ontucht vond voornamelijk in de provincies Gelderland en Overijssel plaats: onder meer in Ede, Nunspeet, Doetinchem en het Overijsselse Borne zou de verdachte zich aan minderjarigen vergrepen hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het onderzoek kwam al in 2016 op gang. Destijds ontving de politie melding van ontucht met een kind in Nunspeet. Algauw bleek het hoogstwaarschijnlijk om meer zaken te gaan. Eerder dit jaar is de Velpenaar in het vizier van de recherche gekomen. Eind juni is hij in hechtenis genomen. De woning van de verdachte is doorzocht en zijn voorarrest is inmiddels met twee weken verlengd.

De man zou met smoesjes kinderen gelokt hebben en vervolgens ontuchtige handelingen met de minderjarigen gepleegd hebben. Rechercheurs moeten nog wel vaststellen of ontucht in iedere zaak daadwerkelijk plaats heeft gehad.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws