doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Sylvie Meis trakteert volgers op pikante kiekjes vrijgezellenfeest

Sylvie Meis stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Uiteraard moet er dan eerst een vrijgezellenfeest georganiseerd worden. En gelukkig hebben we de foto's.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Sylvie Meis.

Sylvie Meis zou afgelopen maand haar verloofde Niclas Castello het jawoord geven in de heuvels van Toscane. Helaas: een pandemie. Gelukkig vond het vrijgezellenfeest wél doorgang. En is Sylvie zo attent geweest de kiekjes met ons stervelingen te delen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op de foto's is Meis in bikini te zien aan de rand van één van de baden van het Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer, een luxueus kuuroord nabij Hamburg. Zoals een chique bruid betaamt, draagt Sylvie ook een sluier en zien we naast haar een gigantische opblaasbare ring.

Lees en zie ook: Miljuschka viert verjaardag met sexy foto

Afgelopen maand zou Meis met haar Niclas trouwen in het bijzijn van een klein gezelschap in de paradijselijke Italiaanse stad Florence. Alles was al geregeld. Het feest zou plaatsvinden in het chique Villa Cora, een historisch hotel even ten zuiden van het stadscentrum van Florence. "Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar er spelen belangrijker dingen dan onze bruiloft", vertelde de blondine wijselijk, zo weet Grazia.

Alvast onze felicitaties, Sylvie!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws