doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Broer Tottenham Hotspur-voetballer Serge Aurier doodgeschoten

In de Franse stad Toulouse is vanochtend de broer van Tottenham Hotspur-verdediger Serge Aurier doodgeschoten. Tottenham heeft het vreselijke nieuws inmiddels bevestigd.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Tottenham Hotspur-voetballer Serge Aurier.

Een verschrikkelijk bericht uit Frankrijk. In de stad Toulouse is vanochtend rond een uur of vijf Christophe Aurier, de 26-jarige broer van Tottenham Hotspur-back Serge Aurier (27, zie foto), doodgeschoten. Het incident zou gebeurd zijn nabij een nachtclub. Franse media meldden het fatale schietincident vanochtend al, maar zojuist heeft de Londense werkgever van Serge het nieuws bevestigd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op Twitter schrijft Tottenham Hotspur onder meer: "Diepbedroefd bevestigt de club berichten in de media over het overlijden van Serge Auriers broer vroeg deze ochtend. Iedereen bij de club stuurt zijn meest oprechte condoleances naar Serge en zijn familie. Onze gedachten zijn met hen allemaal".

Lees ook: Manchester City toch niet verbannen uit Europa

Op dit moment is er nog weinig bekend over de schietpartij. Het onderzoek van de politie is in volle gang en verdachten zijn vooralsnog niet aangehouden. Serge en Christophe, Fransen van Ivoriaanse afkomst, doorliepen tezamen de jeugdopleiding van de Franse profclub RC Lens. Serge maakte het en verkaste via topclub Paris Saint-Germain naar het fameuze Tottenham, Christophe wist niet door te breken en kwam bij de amateurs van Toulouse Rodéo FC terecht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws