doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lachen! Frenkie de Jong lijkt sprekend op deze BN'er op oud kiekje

Mikky Kiemeney deelt op haar Instagram een oude vakantiefoto van zichzelf en vriendlief Frenkie de Jong. En die laatste bleek 5 jaar geleden verdacht veel weg te hebben van een ander bekend persoon...
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Mikky Kiemeney

Broekies

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op de foto zie je een vakantiefoto van Mikky en Frenkie in Platja D'aro. De blondine schrijft erbij: "22 juni 2015, onze eerste vakantie samen #nofilter." Mikky vertelde begin deze maand in een interview met Glamour dat zij en Frenkie elkaar al leerden kennen toen ze vijftien jaar waren. De twee besloten na een relatie van drie jaar even uit elkaar te gaan. "We moesten even ontdekken wat we zo leuk aan elkaar vonden", vertelde Mikky.

Dat is duidelijk gelukt. De twee wonen sinds Frenkie voor FC Barcelona speelt in diens nieuwe 'thuisstad'. Ook anno 2020 zien we dus genoeg zonnige plaatjes op de Instafeed van Mikky voorbij komen, maar dit oude kiekje van de twee 'broekies' kan op veel leuke reacties rekenen. En een paar opmerkelijke.

Albert Verlinde

Zo schrijft Fatima Moreira de Mela: 'Zo lief!' en laat Shane Kluivert een hartje achter. Een andere volger vraagt zich af waarom de foto eruit ziet alsof hij in de jaren 80 is gemaakt. Maar de grappigste opmerking komt van een andere volger. Die schrijft onder het kiekje: 'Albert Verlinde in z'n jonge jaren!' En eerlijk is eerlijk, Frenkie heeft op deze foto wel wat weg van de ex-roddelkoning.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws