doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Huwelijk Dirk Kuyt na 17 jaar gestrand

Voormalig profvoetballer Dirk Kuyt en zijn vrouw Gertrude hebben na 17 jaar een punt achter hun huwelijk gezet. Het stel was 22 jaar samen. De voetbaltrainer neemt daarom even afstand van de media, zo meldt hij tegenover De Telegraaf.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Huwelijk Dirk Kuyt na 17 jaar op de klippen

Roofbouw

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

"Na mijn loopbaan merk ik dat er veel roofbouw op mijzelf en op het gezin heeft plaatsgevonden. Ik merk dat ik vooral op zoek ben naar rust…", vertelt Dirk. "En dan kom je er op zeker moment achter dat je jezelf verliest. Ik zit in een heel heftige periode."

Breuk

De reden van de breuk tussen hem en Gertrude is simpelweg omdat 'het vuur is gedoofd'. "Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen", legt hij uit.

Dirk zal voorlopig ook even naar de achtergrond treden als het gaat om zijn rol als trainer bij Feyenoord. Toch sluit hij een eventule rol als hoofdtrainer van de topclub niet uit. "Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk", aldus Dirk. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws