Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kate, de kersverse en 10 jaar jongere vrouw van Dirk Kuyt

De twee zijn afgelopen zaterdag in het geheim getrouwd.

Dirk Kuyt

Dirk Kuyt en Kate Ruinemans zijn officieel man en vrouw. De twee gaven elkaar afgelopen weekend het ja-woord in hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee, jarenlang de thuisbasis van het Nederlands elftal.

Tegen RTL Boulevard bevestigt de oud-voetballer dat de ceremonie geheim was. Volgens Kuyt is hij 'in de luwte getrouwd. Kuyt: "Het was een super mooie en speciale dag en we zijn super gelukkig". Hij noemt zijn kersverse vrouw 'de liefde van zijn leven.'

Gertrude out, Kate in

Eerder was dat nog Gertrude, de vrouw met wie hij 22 jaar getrouwd was en bovendien de moeder van zijn vier kinderen. Dat huwelijk viel echter in scherven uiteen toen de twee in 2020 van elkaar scheidden.

Dat had volgens de roddelbladen te maken met en nieuwe dame, namelijk Kate Ruinemans. De 32-jarige blondine werkte naar verluidt als projectmanager bij de Kuyt Foundation. Daarvoor was ze model. Zo schijnt ze in 2009 mee te hebben gedaan aan de verkiezingen voor Miss Overijssel. Toen was ze net 18.

Huisje

Tegenwoordig wonen Dirk en Kate in een aardig 'stulpje' in Noordwijk. Volgens Pure Luxe kocht de ex-Feyenoorder het huis in 2021 voor € 1.575.000. Het stel trok er in mei 2022 pas in, aangezien er nog een boel verbouwd moest worden. Hoeveel Kuyt in totaal kwijt was aan zijn nieuwe liefdesnestje is niet bekend, maar met al die miljoenen op de bank zal hij niet wakker hebben gelegen van een paar factuurtjes.

Entertainment
  • de Telegraaf
  • NL Beeld / Proshots