Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gatver: na het zien van dit filmpje eet je nooit meer een aardbei uit het vuistje

Waarschuwing: als je ooit nog van een aardbei wilt genieten kun je nu beter niet verder lezen. En ook niet als je een zwakke maag hebt.

Nu lijken deze aardbeien nog lekker

Wormen

Zo nu en dan wordt ons land even opgeschrikt met het nieuws dat iemand een spin, slak of ander insect in zijn eten vindt. Bijvoorbeeld in een zakje sla van de Appie ofzo. Maar laatst dook er op TikTok een video op, waarbij een vrouw filmt hoe er wormen uit haar aardbei kruipen. Gatver!

Niet te zien

En als dat je al vies in de oren klinkt, berg je dan maar. De wormen waren namelijk in eerste instantie helemaal niet te zien! De vrouw liet zien dat deze vieze beesten pas naar buiten kropen nadat ze de aardbeien in een zoutwaterbadje had gedaan. Had ze dat niet gedaan, dan had ze de wormen nooit ontdekt. Wij hebben onze aardbeien nog nooit in een zoutwaterbadje gegooid. Dus hoeveel wo... Nee, daar willen we niet eens over nadenken. Bahbah.

Bekijk de video hieronder. Als je durft.

@callmekristatorres

WAIT FOR IT... Still trying to think happy thoughts today. ##fyp ##foryou ##strawberrieswithbugs ##bugsinstrawberries ##rednoseday ##got2bhome

♬ original sound - callmekristatorres
Misschien ook voor jou:
Vrouw drinkt 'sperma-smoothies' tegen coronavirus
Bizar
  • Jacek Dylag via Unsplash