Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

10 vreemde 'uitspraken' van Kim Jong-un

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's over kunt hebben. Want dat geklaag over de baas en het weer gaat natuurlijk ook wel eens vervelen. De suggestie voor vandaag: Kim Jong-un laat weer eens van zich horen. Dit keer staakt hij de economische samenwerking met Zuid-Korea. Altijd gezellig daar in het oosten.Eens in de zoveel tijd is het raak in Noord-Korea. Vorige week dreigde het land al met een allesvernietigende nucleaire oorlog. Nu wil het alle Zuid-Koreaanse bedrijven en overheidsdiensten op Noord-Koreaans grondgebied "liquideren". Het moet allemaal niet gekker worden.

Quootjes van Kim

Maar eerlijk is eerlijk: bij Panorama houden we wel van een quootje van Kim Jong-un op z'n tijd. Vooral als we 'm zelf verzinnen. In ons magazine staat iedere week de strip 'Ondertussen in Noord-Korea...'Kimmetje heeft het er maar druk mee. De ene keer ziet ie Patty Brard in een tutu. De andere keer loopt ie Denny Christian tegen het lijf.

Tien afleveringen