Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De mannen van Maasland: welke man ontdooit de IJskoningin?

Om de zoveel tijd kunnen de roddelrubrieken het weer melden: ‘Bridget Maasland (41) heeft nieuwe vriend.’ Over mannelijk...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Om de zoveel tijd kunnen de roddelrubrieken het weer melden: ‘Bridget Maasland (41) heeft nieuwe vriend.’ Over mannelijke belangstelling heeft ze niet te klagen, maar de juiste zit er steeds maar niet bij. Hoe komt dat toch? Verslaggever Jarry Popelier doet een poging dit mysterie te ontrafelen.

9 februari was het dan zover. De allerlaatste door Bridget Maasland gepresenteerde Shownieuws. Nooit meer je avond hoeven delen met Patty Brard en Evert Santegoeds, alle reden om flink vol te schieten. Maar het zijn geen vreugdetranen die over Bridgets wangen rollen. Nee, het afscheid valt haar na bijnavier jaar écht zwaar. Het kan ook komen door het compilatiefilmpje dat wordt uitgezonden en Patty Brard die een paar keer vertelt hoe erg het is om Bridget vanaf nu te moeten missen. De blondine wordt samen met Arie Boomsma het nieuwe gezicht van Net5. Ze gaat onder meer het programma Bridget in Hollywood presenteren, waarin ze op zoek gaat naar Nederlanders in Los Angeles. Ze is tijdens de afkondiging van de laatsteshow nog vrij koel als ze in de camera zegt: “Ik vind het fantastisch wat ik ga doen en ik ga met alle liefde naar Net5, waar ik topprogramma’s mag maken. Daar heb ik heel veel zin in en ik vertrek zondag al naar LA...” 

Pepijn Padberg

Vanaf het jaar 2000 lijkt tv-producent Pepijn Padberg de liefde van Bridgets leven. Ze krijgen ook een zoon, Mees. In die tijd lezen we helemaal nooit over nieuwe liefdes van Bridget, iets waar we inmiddels enorm mee vertrouwd zijn. Nee, Bridget is dan gewoon die blonde dame die je op televisie ziet bij TMF, en later BNN, waar qua privé niet veel van vernomen wordt. Haar vader was televisieproducer, moeder visagiste en model. Zo maakt kleine Bridget al jong kennis met de spotlights. Net als haar moeder begint ze als model, maar dat is het niets voor haar. Ze komt als danseres terecht in een show van Hans Kraay jr., Man O Man. Hoewel ze vroeger droomde van een leven als cameravrouw, belandt ze definitief vóór de camera als muziekzender TMF haar halverwege de jaren negentig inlijft als veejay. Ze is de natte droom van puberende jongens, maar Pepijn is de gelukkige. De roddelbladen denken dat de twee samen oud worden, dus is ze geen dankbaar onderwerp voor de Story’s en Privé’s van deze wereld. Nog niet. Want na negen jaar gaan de twee in 2009 uit elkaar. Iets wat niemand verwacht had. Bridget zelf ook niet..

Lees het in Panorama

Benieuwd naar het complete artikel van onze verslaggever Jarry Popelier over Bridget Maasland? Je vindt het in de Panorama die deze week in de winkels ligt. Je kan het blad ook via onze website bestellen, of het artikel via Blendle lezen.