Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kandidaten Boxing Influencers bekend: deze BN'ers gaan tegen elkaar knokken

Videoland heeft de eerste kandidaten van Boxing Influencers bekendgemaakt. En dat zijn bekende, maar zeker ook minder bekende Nederlanders...

Boxing

Het concept bestaat al een tijdje: beroemde mensen die tegen elkaar knokken in de ring. In Amerika en Engeland zijn al meerdere gevechten geweest tussen YouTubers en andersoortige influencers, maar ook Nederland kende al meerdere programma's en initiatieven die de Amerikanen nadoen. Boxing Influencers is er daar eentje van.

Tijdens eerdere edities kwamen Charly Luske, YouTuber Laura Ponticorvo en Dave Roelvink al in actie. En enkele dagen terug werd bekend dat laatstgenoemde wederom de ring in gaat. Dit keer op 22 december tijdens Boxing Influencers 2024. Het programma is live te zien op Videoland.

Roelvink vs. Melvin Manhoef

Roelvink vocht voor Boxing Influencers al eens tegen RUMAG-presentator Rene Watzema en influencer Joey Bravo. Beide gevechten won hij. Dit keer mag hij zijn borst echter natmaken. Zijn tegenstander is namelijk niemand minder dan Melvin Manhoef. Opvallend: Manhoef is onderdeel van de organisatie van Boxing Influencers.

De vechtsporter is inmiddels al 48 jaar oud en stond twee jaar geleden voor het laatst in de ring. Die MMA-pot verloor hij van de Cubaan Yoel Romero. Dat betekent echter niet dat Roelvink de favoriet is. Manhoef was van 2005 tot 2007 kampioen lichtzwaargewicht van de MMA-organisatie Cage Rage en in 2009 kampioen middengewicht bij kickboksorganisatie It's Showtime. Die man weet dus wel wat knokken is.

Andere gevechten

Maar er staan 22 december nog meer kandidaten in de ring. Zo gaan ook 'Real Housewife' Djamila en Lena (Echte Meisjes in de Jungle) boksen, net als Youtuber Vonneke en Louisa Janssen (Onze Transgender Bruiloft). Mocro Maffia-acteur Oussama Ahammoud vecht tegen influencer Goudtje.

Hun tegenstanders zijn nog niet bekend, maar de volgende kandidaten komen ook in actie op 22 december: Sem van Dijk (zoon Wendy), Gigi Adam, Kaylee Williams, tv-persoonlijkheid Boer Ayoub, Geraldo Holzken (zoon van kickbokskampioen Nieky) en bokser Tony Jas.

Entertainment
  • Grazia e.a.
  • NL Beeld / Robert Meerding