Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eurlings, Clinton, Van Gerwen, Lubbers... In het nauw door een vrouw

Bekend zijn is niet altijd een pretje. Vreemdgaan, een prostituee bezoeken of gewoon een spannend sms'je sturen: het...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Bekend zijn is niet altijd een pretje. Vreemdgaan, een prostituee bezoeken of gewoon een spannend sms'je sturen: het kan je heel duur komen te staan als je aan de weg timmert. Een GRATIS voorproefje van het artikel uit de Panorama van deze week.

Camiel Eurlings

Wat dan? Hij trekt nogal hard aan het oor van zijn vriendin (zegt ze). De krantenkoppen liegen er niet om: Camiel Eurlings aangeklaagd voor zware mishandeling. Eurlings (42), de kroonprins van het CDA, oud-minister van Verkeer en Waterstaat, oud­-topman van KLM en tegenwoordig werkzaam bij creditcardmaatschappij American Expressdíe Camiel Eurlings (midden op de foto) is zwaar de lul. Zijn inmiddels ex-­vriendin Tessa Rolink (33) doet in december vorig jaar aangifte tegen hem, omdat hij haar 'heftig en langdurig' zou hebben mishandeld. Tegen de politie zegt het voormalige model dat ze 'een hersenschudding, een gebroken elleboog, kneuzingen en bloeduitstortingen over haar hele lichaam' heeft en, jawel, 'uitgescheurde oorlelgaatjes'. Allemaal door toedoen van Camiel, beweert ze.

Volgens Evert Santegoeds, de grootste roddelkoning van Nederland, is één opmerking van Tessa genoeg om kortsluiting in Camiels hoofd te veroorzaken. Ze zou de vraag hebben opgeworpen of Camiel 'eigenlijk niet gewoon op mannen valt'. Niet eens zo'n gekke vraag, aangezien iedereen zich dat al jaren afvraagt. Nou, dat had ze nou nét niet moeten zeggen. Het is de spreekwoordelijke knuppel in het hoenderhok, al heeft Camiel geen knuppel nodig om het bevallige gezicht van Tessa te verbouwen. Zijn vuisten zijn vernietigend genoeg. Zegt zíj, hè. Eurlings zwijgt tot op de dag van vandaag in alle toonaarden.

Lees ook: 1000 vrouwen in 90 jaar, Hugh Hefner!

Michael van Gerwen

Wat dan? Hij richt zijn pijlen op een andere vrouw. De Engelse tabloid The Sun, niet vies van een smeuïge rel op z'n tijd, noemt onze beste darter een love rat. Een rat in de liefde, het zal je maar gezegd worden. Maar Michael (26) heeft het er natuurlijk zelf naar gemaakt. Moest ie vorig jaar maar niet in een aftands hotel in het al even aftandse Bradford afspreken met Stacey, een jonge moeder van 24. Stacey inderdaad, dat is dus een andere vrouw dan Daphne, de kapster met wie hij acht maanden eerder is getrouwd. Michael wil na een dartwedstrijd in Engeland koste wat kost Stacey's nummer hebben, want hij wil met haar afspreken. Stacey tegen The Sun: “Ik had geen idee wie hij was. Ik weet helemaal niks van darts.” Haar familie wel en die weet maar al te goed dat ze niet de eerste de beste kerel aan de haak heeft geslagen.

Stacey: “Zij vonden het wel leuk als ik mijn nummer gaf.” En dat doet ze dus. De berichtjes die zij en Michael naar elkaar sturen zijn zó heet dat ze nauwelijks hun telefoon vast kunnen houden. In één van die berichtjes zou Michael hebben geschreven: “We hebben een kamer nodig en je weet wat er dan gebeurt.” En even later: “Ik ga je laten schreeuwen.” Niet veel later voegt Michael de daad bij het woord. Hij boekt een hotelkamer, geeft Stacey de sleutel en loopt er alvast naartoe om zich op te frissen. Stacey komt een paar minuten later, zegt ze. Maar, en nu volgt er een verrassende wending in dit avontuurtje, dat doet ze dus niet! Ze gaat er doodleuk vandoor, de kale darter in de douche achterlatend. Nog geen half uur later checkt hij alweer uit in het hotel. Ontkennen dat er iets is gebeurd heeft geen enkele zin, zelfs niet als Stacey haar verhaal in The Sun doet. Ja, Michael kent Stacey. Nee, hij had nooit contact met haar moeten zoeken. Daarmee is wat hem betreft de kous af. In een officieel statement: “Mijn aandacht gaat nu uit naar mijn familie en mijn vrouw Daphne, wie ik mijn onvoorwaardelijke excuses aanbied.”

Lees het in Panorama

Benieuwd naar het complete verhaal onze verslaggever Micha Jacobs? Je leest het in de Panorama die nu in de winkels ligt. Je kunt ons magazine ook op onze website bestellen, of via Blendle lezen.