Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Priscilla voor Nico

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Priscilla Roukema (35) uit Zevenaar.

Van

Priscilla werkt in de ouderenzorg, spreekt tekenfilms in als hobby, is moeder van vier kinderen (“de jongste is net vier maanden!”) én houdt ontzettend van zingen: “Mocht je het willen horen: er staan duetten met Nico en met mijn oudste zoon op YouTube!”

“In 2007 zag ik een clipje van Nico op YouTube voorbijkomen en was meteen verliefd op zijn stem. Dus ik dacht: ik stuur ’m gewoon een berichtje om te zien of hij een duet met mij wil zingen. Dat deed ik in het Engels, omdat hij toen nog een Engelse artiestennaam had, maar hij bleek ‘gewoon’ uit Nijmegen te komen. Hij had toentertijd een vriendin, dus het bleef twee jaar lang bij vriendschappelijk chatten. Maar toen zijn relatie strandde, vroeg ik hem spontaan mee uit. Waarnaartoe? Naar een blindenrestaurant! Da’s een restaurant waar je in het donker dineert en wordt geholpen door blinden. Daar, in het donker, gaven we elkaar onze eerste kus.”

‘Ik ben meteen bij de eerste goeie blijven hangen!’

“Vijftien jaar later hebben we vier kinderen – allemaal jongens! – twee honden en een heel fijn leven samen. Nico en ik zijn allebei laatbloeiers, hij is eigenlijk ook mijn ‘eerste’, dus je zou kunnen zeggen dat ik meteen bij de eerste goeie ben blijven hangen. Hij is echt alles voor mij en voor ons gezin. Ook na vier zwangerschappen vindt hij mij nog steeds prachtig, zegt hij altijd. Daarom is deze foto voor hem, omdat hij zo’n geweldige vader en man is!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Lifestyle
  • toonen-wientjens.com